Βίσση - Καρβέλας: Μοίρασαν την περιουσία!

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μοναδικό μοντέλο ? σχέσης «Βίσση ? Καρβέλας» αποτελεί και τυπικά... περασμένο μεγαλείο που διηγώντας το θα κλαίμε. Το πρώην «σιαμαίο» ζευγάρι της showbiz
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μοναδικό μοντέλο - σχέσης «Βίσση - Καρβέλας» αποτελεί και τυπικά... περασμένο μεγαλείο που διηγώντας το θα κλαίμε. Το πρώην «σιαμαίο» ζευγάρι της showbiz χώρισε την περιουσία του, όπως όλα τα πρώην ζευγάρια του κόσμου και η μοιρασιά έγινε με τον... πατροπαράδοτο τρόπο. Με δικηγόρους και διαφωνίες στα σημεία.

Οι σχέσεις της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τους τελευταίους μήνες βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το πρώην ζευγάρι δεν μιλάει καν. Η μοιρασιά της κοινής περιουσίας μάλλον έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές, αν και ως κίνηση μόνο παράξενη δεν είναι. Εξάλλου, ο Καρβέλας έχει δημιουργήσει με την Αννίτα Πάνια μία νέα οικογένεια και μετά τον ερχομό του γιου του, Ανδρέα έπρεπε να μπει μία τάξη στα περιουσιακά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η Βίσση κράτησε την έπαυλη της Εκάλης, που το κόστος της ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μοίρασαν επίσης τα ακίνητα σε Λονδίνο, Αμερική και Κύπρο, καθώς επίσης και τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Το ερώτημα, όμως, είναι άλλο. Μετά τη μοιρασιά οι σχέσεις των δύο αποκαταστάθηκαν ή αυτό ήταν και το οριστικό τέλος της σχέσης τους; Χμ. Ιδού η απορία. Πάντως, η κόρη του, Σοφία κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να φέρει κοντά τους γονείς της.