Φαίη Σκορδά: "Της... φύγανε στον αέρα"!

07.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο νευράκια, τσανταλάκια. Είναι και γέλια μέχρι κατουρήματος και φευ η Φαίη Σκορδά το έζησε και αυτό. Δυστυχώς για την παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο νευράκια, τσανταλάκια. Είναι και γέλια μέχρι κατουρήματος και φευ η Φαίη Σκορδά το έζησε και αυτό. Δυστυχώς για την παρουσιάστρια, το έπαθε on air, τη στιγμή που είχαν καλεσμένο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα γέλια στο πλατό έδιναν κι έπαιρναν. Κι αν οι υπόλοιποι απλά είχαν λυθεί από τα γέλια, η έγκυος Φαίη κατουρήθηκε!

Στην κυριολεξία. Έφυγε τρέχοντας από το πλατό γελώντας και φωνάζοντας «κατουρήθηκα», με τον Γιώργο Λιάγκα από τη μία να τα χάνει με τη δήλωση/απρόοπτο της συζύγου κι από την άλλη να ανησυχεί που έβλεπε την γκαστρωμένη να τρέχει σαν ελαφίνα. Προφανώς, η Φαίη πήγε τουαλέτα, διότι με το που επέστρεψε, πέρασαν σε διαφημίσεις και μαζί της πήγε και ο Λιάγκας.

Χμ, δεν θέλω να σκεφτώ ότι τη βοήθησε σε κάτι... Μάλλον, ανησύχησε ο άνθρωπος και πήγε να δει τι γίνεται. Μετά από λίγο, η στεγνή πια Σκορδά επέστρεψε μετά του συζύγου και συνέχισαν τα γέλια και τον χορό, ενώ όλοι κάθε λίγο και λιγάκι τη ρωτούσαν, αν νιώθει εντάξει.