"Η Μαντόνα φιλάει υπέροχα"!

12.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέντε χρόνια μετά το περιβόητο φιλί της Μαντόνα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα βραβεία του MTV, η «βασίλισσα της Ποπ» επαναλαμβάνει το στόρι, μόνο που αυτή τη φορά... παρτενέρ της είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέντε χρόνια μετά το περιβόητο φιλί της Μαντόνα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στα βραβεία του MTV, η «βασίλισσα της Ποπ» επαναλαμβάνει το στόρι, μόνο που αυτή τη φορά... παρτενέρ της είναι μία εκ των χορευτριών της. Το νέο γλωσσόφιλο της Μαντόνα σε γυναίκα προκάλεσε και πάλι εντύπωση, αν και δεν ξέσπασε μεγάλος σάλος, όπως τότε, αφού πλέον όλοι έχουμε καταλάβει - και χωνέψει - ότι η Μαντόνα... φιλάει υπέροχα! Γυναίκες κι άνδρες, δεν κάνει καμία εξαίρεση στα δύο φύλα.

Η σκηνή του φιλιού εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Παρίσι, όταν η «βασίλισσα» κρατώντας στο ένα χέρι ένα μπουκάλι σαμπάνια, τράβηξε με το άλλο την χορεύτρια και της έδωσε ένα ρουφηχτό γαλλικό (την ενέπνευσε η χώρα) φιλί, να το βλέπει αυτό ο Βασίλειος Κωστέτσος και να μαθαίνει πως φιλάνε τις γυναίκες. Όχι, που μας αηδίασε τότε με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το κοινό από κάτω σοκαρίστηκε με τη σκηνή, αλλά μετά ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ε, σε αυτό συνέλαβε και το ντελίριο ενθουσιασμού της Μαντόνα, η οποία δήλωσε από σκηνής ότι τρελαίνεται να συνεργάζεται με Γάλλους. Αλήθεια, η χορεύτρια Γαλλίδα είναι; Όπως και να έχει, γι ακόμη μία φορά συναυλία της Μαντόνα δεν πέρασε στο χαλαρό, όπως γίνεται με άλλους καλλιτέχνες. Φαντασου, τι έχει να γίνει στο παγκόσμιο τουρνέ της.