Ο "μυστικός" γάμος της Θρασκιά!

13.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απόδειξη στη θεωρία ότι αν θέλεις να κανείς κάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς, είναι η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, τον αγαπημένο της, Ανδρέα Φωτόπουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απόδειξη στη θεωρία ότι αν θέλεις να κανείς κάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς, είναι η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο, τον αγαπημένο της, Ανδρέα Φωτόπουλο, με παπά και με κουμπάρο και κανείς δεν το πήρε μυρουδιά. Όλοι το μάθαμε κατόπιν εορτής κι ως κουτσομπόληδες που είμαστε, νιώσαμε λίγο σαν τον κερατά που το μαθαίνει τελευταίος.

Ο γάμος της Ράνιας έγινε σε ένα γραφικό εκκλησάκι, στο Κατάκολο το Σάββατο και καλεσμένοι ήταν μόνο οι οικογένειες τους και πολύ στενοί συγγενείς. Για να καταλάβεις, δεν ήταν εκεί ούτε η Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία η Ράνια είναι κολλητές τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος που το ζευγάρι δεν κάλεσε επώνυμους φίλους ήταν ο φόβος των Ιουδαίων, τουτέστιν ο φόβος μη μαθευτεί ότι παντρεύονται τον Μάιο και ουχί τον Ιούνιο, που όλοι ξέραμε και περιμέναμε.

Για να καταλάβεις, τα περί γάμου δεν ήξεραν πολλοί και από τους συνεργάτες της Θρασκιά, στους οποίους την Παρασκευή δήλωσε ότι φεύγει απλά για ένα διήμερο. Μετά, όμως, τους ανακοίνωσε τα ευχάριστα κι εκείνοι το απόγευμα της Δευτέρας με την έναρξη της εκπομπής, της έκαναν αφιέρωμα που συγκίνησε τα μάλα την παρουσιάστρια. Εκείνη τους ευχαρίστησε, μαζί και τους τηλεθεατές, οι οποίο έπαιρναν για ευχές.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο της Κυλλήνης, ενώ τον Ιούνιο θα γίνει στην Αθήνα το γαμήλιο πάρτι κι εκεί θα είναι καλεσμένοι όλοι οι επώνυμοι φίλοι τους. Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έμαθε τα μαντάτα και μάλλον δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα που άκουσε. Για την Θρασκιά αυτός είναι ο δεύτερος γάμος (ο πρώτος ήταν με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα), ενώ η σχέση της με τον οδοντίατρο μετράει λίγους μήνες. Αλλά έτσι είναι ο... κεραυνοβόλος έρωτας!