Αράχνη δάγκωσε τον Μάικλ Τζάκσον

05.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τι τραβάει και αυτός ο ταλαίπωρος ο Μάικλ Τζάκσον του οποίου τα χτυπήματα της μοίρας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τι τραβάει και αυτός ο ταλαίπωρος ο Μάικλ Τζάκσον του οποίου τα χτυπήματα της μοίρας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει. Πριν λίγες μέρες μία αράχνη δάγκωσε το δάχτυλο του ποδιού του κι αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις από τους γιατρούς ότι δεν πρόκειται να πεθάνει, κυκλοφορεί με μπανταρισμένο πόδι και πατερίτσες. Έτσι εμφανίστηκε και στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια για την γνωστή υπόθεση της ακύρωσης συναυλιών.

Οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος που ήταν εκεί, σαν τον είδαν υπέθεσαν οι άνθρωποι ότι ο Μαικλ κάπου θα στραβοπάτησε και στραμπούλιξε το πόδι του. Τι ποιο λογικό άλλωστε. Όταν, όμως άκουσαν δια στόματος καλλιτέχνη ότι τον δάγκωσε μία απλή spider (αράχνη) και ουχί κάποιες από τις ταραντούλες που εκτρέφει στην έπαυλή του, έβαλαν τα γέλια καθότι τέτοιο δάγκωμα δεν το κάνει ούτε ο...Spiderman. Ο Τζάκσον κατάλαβε την ειρωνεία στο βλέμμα τους κι έσπευσε να δηλώσει πως άπαξ και τους δείξει την πληγή θα τα δουν όλα...κωλυόμενα. Για τέτοια ζημιά μιλάμε του έκανε η αράχνη.

Παρόλο το δράμα του (διότι περί τέτοιου πρόκειται) ο εκκεντρικός τραγουδιστής είχε ηθικό ακμαιότατο. Έκανε τα αστειάκια του με τους δημοσιογράφους, έκανε τις γκριμάτσες του, ενώ σαν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναφώνησε ένα "Γιάου". Ωστόσο, το γέλιο του κόπηκε όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στην Γερμανία με τον μικρότερο γιο του. "Είναι γιος μου κι εγώ τα παιδιά μου τα αγαπώ" δήλωσε θυμωμένα ο στοργικός πατέρας, αν και δεν έπεισε τους παριστάμενους.