Οι ευχές του Γρηγόρη στη Ράνια!

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη φάση... «Το προσκλητήριο που μου πεσε απ’ τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν. Εσύ που μου ταζες τον ουρανό τ’ αστέρια, τώρα στο γάμο σου θες να μαι παρών» ευτυχώς για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη φάση... «Το προσκλητήριο που μου πεσε απ’ τα χέρια, όχι δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν. Εσύ που μου ταζες τον ουρανό τ’ αστέρια, τώρα στο γάμο σου θες να μαι παρών» ευτυχώς για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν χρειάστηκε να την περάσει. Παντρεύτηκε κρυφά η Ράνια Θρασκιά και στον γάμο της ήταν μόνο οι οικογένειες.

Ωστόσο, ο πρώην δεν μπόρεσε να αποφύγει τη στιγμή που θα έπρεπε να ευχηθεί στη Ράνια για τον γάμο της. Βλέπεις, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε η Θρασκιά, όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο Γρηγόρης δεν της ευχήθηκε από την εκπομπή του. Και κατέληξαν στο... εύλογο συμπέρασμα ότι ο «Αρνι» το πήρε κατάκαρδα.

Έτσι, αυτός με το που ξεκίνησε ο «Όμορφος κόσμος» την Τρίτη, πριν ακόμη μας πει μια «καλημέρα» ευχήθηκε στη Ράνια ο, τι καλύτερο και βίον ανθόσπαρτον μέσα από την καρδιά του. Τι να κάνεις. Δύσκολες στιγμές για πρώην, αλλά φευ δεν μπορούσε να το αποφύγει. Πάντως - κι επιμένω σε αυτό - καλύτερα είναι να δίνει Live ευχές, από το να λάμβανε προσκλητήριο, που θα έπεφτε από τα χέρια του!