Ένας σωματοφύλακας για τον Μπρούκλιν Μπέκαμ

06.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πάλι έκανε το θαύμα της η φαμίλια των Μπέκαμ σηκώνοντας στο πόδι τον παιδικό σταθμό που πηγαίνει ο γιος τους Μπρούκλιν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάλι έκανε το θαύμα της η φαμίλια των Μπέκαμ σηκώνοντας στο πόδι τον παιδικό σταθμό που πηγαίνει ο γιος τους Μπρούκλιν. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια θορυβημένοι από τα δυο σχέδια απαγωγής που ήρθαν στο φως με στόχο το βλαστάρι τους, αποφάσισαν να προσλάβουν ένα σωματοφύλακα για τον μικρό. Κι εδώ έρχεται, να γίνει ο πανικός στο σχολείο καθώς οι "θνητοί" γονείς των υπολοίπων παιδιών βγήκαν από τα ρούχα τους όταν είδαν τον "φουσκωτό" να εγκαθίσταται στον σταθμό.

Οι άνθρωποι - και με το δίκιο τους οφείλω να ομολογήσω - θεωρούν πως η παρουσία του μπρατσαρά άντρα θα επηρεάσει αρνητικά τα τέκνα τους που θα τον βλέπουν σε μία γωνία και υπό το άγρυπνο βλέμμα του, αυτά θα παίζουν "ένα φράγκο η βιολέτα". Και μόνο η σκηνή αυτή τους κάνει έξω φρενών, απαιτώντας από τους Μπέκαμ να πάρουν τον "μπράβο" τους έξω από το σχολείο. Ο διευθυντής, πάντως του διαβεβαίωσε πως ο εν λόγω σωματοφύλακας δεν θα παραβρίσκεται στην αίθουσα, ούτε θα κάθεται έξω από την πόρτα.

Ποσώς τους νοιάζει, όμως, αυτό τους "θνητούς" γονείς, οι οποίοι βρέθηκαν προ τετελεσμένου γεγονότος. Ο, δε, διευθυντής μάταια προσπαθεί να τους εξηγήσει το...δράμα που ζουν οι Μπέκαμ με τις απαγωγές και πως το μόνο που τους νοιάζει είναι η ασφάλεια του παιδιού τους. Τι λένε για όλα αυτά η Βικτόρια με τον Ντέιβιντ; Τίποτε απολύτως, αφού νιώθουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή. Νομίζεις, πως δεν θα ήθελαν το παιδί τους να πηγαίνει με το σχολικό, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου; Ή όταν μεγαλώσει να πηγαίνει στο σχολείο με το ποδήλατο του ή τα skateboards; Σαν τρελοί το θέλουν, αλλά τι να κάνουν που ο Μπρόυκλιν διαφέρει από τα άλλα παιδιά καθώς είναι γιος διάσημων γονέων και ουχί άσημων υπαλλήλων.