Τέρμα τα πάρτι για την Χιούστον

06.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Τέρμα τα πάρτι, τα κεφάλια μέσα" είναι το σύνθημα της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία δηλώνει έτοιμη για μια νέα αρχή.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Τέρμα τα πάρτι, τα κεφάλια μέσα" είναι το σύνθημα της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία δηλώνει έτοιμη για μια νέα αρχή. Η διάσημη καλλιτέχνιδα σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου πήγε, παραδέχτηκε την πλήρη εξάρτηση της από τα παντός τύπου ναρκωτικά (από μαριχουάνα, κόκα, μέχρι ο, τι χάπι κυκλοφορούσε στο εμπόριο δοκίμασε η αθεόφοβη) τονίζοντας πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως δεν έπεισε και πολλούς με τα λεγόμενα της καθώς εδώ ισχύει "Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα" ή "Τι κάνεις Γιάννη; Ναρκωτικά παίρνω".

Η ίδια το γνωρίζει πως ο κόσμος δεν θα την πολυπιστέψει, αφού στο παρελθόν κι άλλες φορές είχε πει τα ίδια. Μόνο που τώρα, όπως είπε, έχει πια μεγαλώσει - έφθασε τα 39 το θηρίο - και δεν έχει όρεξη για τρελά πάρτι που έκανε μέχρι τώρα. Το ίδιο και το αυτό, ισχύει για τον άντρα της Μπόμπι Μπράουν, τον οποίον πολλοί θεωρούν ως την "καταστροφή" της. Τι άλλο είπε η Γουίτνεϊ στην συνέντευξη - ποταμό; Μαζί με τον άντρα της λέει είναι καλοί γονείς και τώρα σκοπεύουν να αφοσιωθούν στην κόρη τους και την καριέρα που την είχαν αφήσει στο έλεος του Θεού.

Για τις φορές που την είχαν "θάψει" και "αναστήσει" δεν σχολίασε κάτι, ενώ για τον σοκ που προκλήθηκε όταν έκανε εμφάνιση skeleton -woman στη βραδιά για τον Μάικλ Τζάκσον είπε πως ανέκαθεν ήταν μία λεπτοκαμωμένη γυναίκα χωρίς ίχνος λίπους. Τι να πω για όλα αυτά τώρα εγώ;