Η Μενεγάκη έμεινε στον Alpha!

16.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κανάλια και κανάλια «σφάχτηκαν» στο... θρόνο της «Βασίλισσας της πρωινής ζώνης», Ελένης Μενεγάκη και τα ποσά που ακούγονταν ήταν ικανά να σε στείλουν στο τρελάδικο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κανάλια και κανάλια «σφάχτηκαν» στο... θρόνο της «Βασίλισσας της πρωινής ζώνης», Ελένης Μενεγάκη και τα ποσά που ακούγονταν ήταν ικανά να σε στείλουν στο τρελάδικο! Γιατί, πώς να βαστάξει ο νους του δύσμοιρου και μεροκαματιαρή τηλεθεατή ότι υπάρχει κανάλι που προσφέρει στην Ελένη δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να προσφέρει... καφέ στους τηλεθεατές;

Τι, η πιο καλή γκαρσόνα; Η πιο χρυσοπληρωμένη γκαρσόνα είμαι εγώ. Τέλος πάντων, προτού τα νεύρα μας γίνουν κρόσσια με τα όσα ακούγαμε και προτού μας φάει η περιέργεια - γιατί η αλήθεια είναι πως ένα άγχος για το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη το είχαμε - το σήριαλ έλαβε τέλος. Την Πέμπτη, η γνωστή παρουσιάστρια ξαφνικά -περιμέναμε ότι θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν - συμφώνησε με τον Alpha να μείνει στο κανάλι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Χαρές και πανηγύρια στην Κάντζα για τη μεγάλη επιτυχία, κλαυθμός και οδυρμός σε άλλες περιοχές των βορείων προαστίων, που είχαν σχεδόν σίγουρο ότι η Ελένη θα επιστρέψει μετά Βαΐων και Κλάδων. Ήταν και τα τρελά λεφτά που της προσέφεραν, όπως ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες. Αλλά φαίνεται, πως την «Βασίλισσα» δεν την ενδιέφερε τόσο το χρηματικό ποσό και κατά το... αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι, παρέμεινε στον Alpha, που είναι αλήθεια τη στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές (όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1) και την είχαν πραγματικά σαν... βασίλισσα!

Έτσι, η Μενεγάκη και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μακριά από το σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ως γνωστόν είναι στον ΑΝΤ1. Η αμοιβή που συμφώνησαν οι δύο πλευρές δεν έγινε γνωστή, αλλά λέγεται πως τα χρήματα που της έδωσε ο Alpha είναι λιγότερα από αυτά του ΑΝΤ1, αλλά την Ελένη δεν την ενδιέφερε τόσο αυτό. Ωστόσο, από την ανακοίνωση του καναλιού φαίνεται πως η Μενεγάκη δεν θα είναι μόνο στην πρωινή ζώνη, αλλά θα αξιοποιηθεί και σε άλλα πόστα. Πιθανόν σε κάποιο βραδινό σόου. Όπως και να έχει, στην Κάντζα ήθελαν πολύ την παραμονή της, την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα, κόντρα σε όλους τους μνηστήρες.