Πετράκης - Φουρέιρα οι νικητές του Just the two of us.

17.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Μαρία Μπεκατώρου την αγαπώ, τη λατρεύω, μου αρέσει πολύ, αλλά θα το πω... ευτυχώς στο Just the two of us έγινε η... φωνητική αποκατάσταση και το ζευγάρι που κέρδισε ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Μαρία Μπεκατώρου την αγαπώ, τη λατρεύω, μου αρέσει πολύ, αλλά θα το πω... ευτυχώς στο Just the two of us έγινε η... φωνητική αποκατάσταση και το ζευγάρι που κέρδισε ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα! Γιατί μπορεί η Μπεκατώρου όσο προβαλλόταν το show να είχε κερδίσει τον κόσμο με το νάζι και το σκέρτσο της και μπορεί στον τελικό της Κυριακής να προσπάθησε πολύ και να ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, όμως, τη νίκη δίκαια την κατέκτησε ο «Λουκάς» από τα «Μυστικά της Εδέμ».

Στον τελικό βρέθηκαν όλα τα ζευγάρια, με ελάχιστες απουσίες, όπως αυτή του Κώστα Καραφώτη, της Ραλλίας Χρηστίδου και της Μαρίας Κορινθίου. Όλοι οι υπόλοιποι (μαζί και η Εύη Αδάμ) ήταν εκεί, φέρνοντας το Bollywood στο στούντιο, με το τραγούδι Jai ho. Κορυφαία στιγμή εδώ; Το playback τους ήταν άλλα αντί άλλα με τις Ελένη Φιλίνη και Ελπίδα να είναι... της Παρασκευής το γάλα! Για τέτοια επιτυχία μιλάμε. Καλά, ο Λευτέρης Πανταζής ήτο όλα τα λεφτά. Μόνο ένα λυχνάρι του έλειπε για να το τρίψει και να βγει το τζίνι να μας απαλλάξει από αυτό που βλέπαμε. Anyway.

Τα δύο ζευγάρια του τελικού διαγωνίστηκαν σε τρία τραγούδια επιλογή της επιτροπής, με την κριτική επιτροπή να μοιράζει τα δεκάρια σα στραγάλια. Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε, η Λυδία Παπαϊωάννου ζήτησε από τον Πετράκη να φιλήσει επιτέλους την Φουρέιρα και μόνο τα πιρούνια έλειπαν για να θυμίσει το στούντιο γάμο. Και αφού ο κόσμος απαιτούσε, ο «Λουκάς» έδωσε ένα πεταχτό φιλί στην Ελένη. Γουάου.

Στέφανος Κορκολής και Κώστας Τουρνάς ανέβηκαν στη σκηνή και τη βοήθεια όλων των συμμετεχόντων τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες τους. Μετά ήρθε η μεγάλη στιγμή του αποτελέσματος και ο Καπουτζίδης άλα... Ευγενία Μανωλίδου λίγο έλειψε να «καταρρεύσει» μέχρι να ανακοινώσει τους νικητές. «Οι νικητές του Just the two of us, θα καταρρεύσω, είναι ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα!»