Μπακοδήμου: Ερωτευμένη με τον πρόεδρο της ΑΕΚ;

21.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Μπακοδήμου να είναι ερωτευμένη με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Τα δημοσιεύματα επιμένουν και θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να ζει τον απόλυτο έρωτα με το ισχυρό αφεντικό της ΑΕΚ

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Μπακοδήμου να είναι ερωτευμένη με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη. Τα δημοσιεύματα επιμένουν και θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να ζει τον απόλυτο έρωτα με το ισχυρό αφεντικό της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες, αν και η ίδια προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εξάλλου, η Μπακοδήμου μετά το διαζύγιο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα κι ελάχιστες φορές μας έχει απασχολήσει με αυτήν. Και το ίδιο φαίνεται ότι κάνει τώρα, σε περίπτωση πάντα που ισχύουν οι φήμες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Μπακοδήμου και Αδαμίδης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και η έλξη που ένιωσαν ήτο έντονη και ακατανίκητη από την αρχή. Το νεόκοπο ζευγάρι είναι πολύ προσεκτικό στις κινήσεις του και αποφεύγει εμφανίσεις σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι.

Ωστόσο, πέρυσι η Μαρία ουκ ολίγες φορές είχε βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ με τα παιδιά της, παρακολουθώντας αγώνα της ΑΕΚ. Πάντως, η παρουσιάστρια δείχνει τον τελευταίο καιρό τα μάλα ανανεωμένη και πολλοί το αποδίδουν στον έρωτα που έχει μπει στη ζωή της. Περιμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη αγωνία να επιβεβαιωθεί η σχέση και η Μαρία να πάρει κι επίσημα το χρίσμα... κυρία Προέδρου, που πριν λίγα χρόνια κρατούσε με δόξες και τιμές η Δέσποινα Βανδή του Ντέμη Νικολαϊδη βεβαίως, βεβαίως.