Κόβεται το "Ελλάδα έχεις ταλέντο"!

25.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αφού εκεί που περιμέναμε να βγει από Μάρτιο στον «αέρα» σηματοδοτώντας και την επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο κανάλι, μαθαίνουμε τώρα ότι το show, αναβάλλεται.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αφού εκεί που περιμέναμε να βγει από Μάρτιο στον «αέρα» σηματοδοτώντας και την επιστροφή της Ευγενίας Μανωλίδου στο κανάλι, μαθαίνουμε τώρα ότι το show, αναβάλλεται. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του καναλιού τα έβαλαν κάτω, το σκέφτηκαν καλά και αποφάσισαν ότι είναι... πολλά τα λεφτά Άρη για το πρότζεκτ αυτό κι έτσι είπαν να το αφήσουν για του χρόνου.

Εξάλλου, τον Μάρτιο θα βγει το δεύτερο Dancing with the stars και φευ στους χαλεπούς τούτους οικονομικούς καιρούς δύο ακριβές παραγωγές είναι ασύμφορες για το κανάλι. Έτσι, αυτά που φαίνεται ότι θα «θυσιαστούν» είναι τα «Ταλέντα». Ωιμέ, ωιμέ, ποιος περιμένει μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο να ξαναδεί την Ευγενία Μανωλίδου δίπλα στον Ηλία Ψινάκη;