Η Σκορδά "τρώει" την Μενεγάκη!

25.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Που και που πρέπει να ευλογούμε λίγο και τα γένια μας και ο Γιώργος Λιάγκας είπε να το κάνει πράξη, ευλογώντας το τρελό σουξέ που έχει η Φαίη Σκορδά στο διαδίκτυο. Ως σωστός σύζυγος που είναι, πάνω απ’ όλα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Που και που πρέπει να ευλογούμε λίγο και τα γένια μας και ο Γιώργος Λιάγκας είπε να το κάνει πράξη, ευλογώντας το τρελό σουξέ που έχει η Φαίη Σκορδά στο διαδίκτυο. Ως σωστός σύζυγος που είναι, πάνω απ’ όλα, ο Λιάγκας έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι η Φαίη είναι πρώτη σε κλικ στο Google.

«Έχει περισσότερα και από την Ελένη Μενεγάκη» μας ενημέρωσε με καμάρι και χαρά ο Λιάγκας και δεν είναι λίγη η επιτυχία της συζύγου, αφού κατάφερε να «φάει» την Ελένη, το πλέον δημοφιλές πρόσωπο, που όποιος έχει θέμα την Μενεγάκη, βλέπει πωλήσεις, ποσοστά και τηλεθέαση να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Αυτά άκουσε και η Σάσα Σταμάτη του πάνελ και αναφώνησε «Έλα ρε βασίλισσα»!!!

Αυτά να ακούσει η Ελένη, να έρθει το extension της να σηκωθεί στον αέρα. Πάντως, τελετή στέψης της νέας «βασίλισσας» τους δεν έκαναν στο «Πρωινό mou». Να ξεπεράσει η Σκορδά σε κλικ την Lady Gaga και μετά θα κάνουν μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση. Όπως, δηλαδή, αρμόζει σε μία... βασίλισσα του διαδικτύου!