Βόσσου: Κραυγή αγωνίας για τον Μικρούτσικο!

27.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αγνοούνται τα ίχνη του Ανδρέα Μικρούτσικου τον τελευταίο καιρό και ακόμη και δικοί του άνθρωποι με τους οποίους είχε επικοινωνία όταν ξεκίνησαν τα οικονομικά του προβλήματα, πλέον δεν έχουν καμία επαφή

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αγνοούνται τα ίχνη του Ανδρέα Μικρούτσικου τον τελευταίο καιρό και ακόμη και δικοί του άνθρωποι με τους οποίους είχε επικοινωνία όταν ξεκίνησαν τα οικονομικά του προβλήματα, πλέον δεν έχουν καμία επαφή μαζί του. Μία από αυτούς είναι η Σοφία Βόσσου, η οποία έχει να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και πέντε μήνες. Κι εκφράζει τη δική της κραυγή αγωνίας για τον… αγνοούμενο Ανδρέα.

Όπως αποκαλύπτει η πρώην σύντροφός του, έχουν να μιλήσουν σχεδόν πέντε μήνες, ενώ έχει χάσει τα ίχνη του και πλέον δεν ξέρει κανένα νέο για εκείνον. «Αν μάθετε τι κάνει, σας παρακαλώ ενημερώστε με» λέει στην Espresso, η οποία πια δεν μπορεί να είναι άνετη. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ απέρριψε την πρόταση που είχε από κυπριακό κανάλι για την παρουσίαση talentshow.