Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Οι πρώτες "επίσημες" φωτογραφίες!

28.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εδώ κι έξι μήνες που είναι μαζί Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελούν το νούμερο ένα στόχο των παπαράτσι. Κρα κάνουν για ένα κοινό τους ενσταντανέ, αφού ξέρουν ότι έστω μία φωτογραφία του νεόκοπου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Εδώ κι έξι μήνες που είναι μαζί Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελούν το νούμερο ένα στόχο των παπαράτσι. Κρα κάνουν για ένα κοινό τους ενσταντανέ, αφού ξέρουν ότι έστω μία φωτογραφία του νεόκοπου ζεύγους θα πουλήσει τρελά. Μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα πήγαν πριν λίγες μέρες το ζεύγος κι ένας παπαράτσι, που τους ακολούθησε στα στενά της Γλυφάδας, προσπαθώντας να «κλέψει» ένα τους κλικ.

Κι όσα δεν κατάφεραν, αγαπημένε μου, τα παπαράτσι του τόπου μας, τα κατάφερε ο φίλος του ζευγαριού, Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος σε μία κοινή τους έξοδο σε prive κλαμπ του Κολωνακίου απαθανάτισε Ζέτα και Μιχάλη σε τρυφερές στιγμές. Και τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσίευσε στην Athens Voice κι όπως καταλαβαίνεις έγινε ένας χαμός από την Πέμπτη το πρωί, αφού αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεόκοπου και σφόδρα ερωτευμένου ζευγαριού.

Με μια γρήγορη ματιά σε αυτές, καταλαβαίνεις ότι εδώ μιλάμε για μεγάλο έρωτα και πολύ μέλι. Εντάξει, το σαμπουάν της Ζέτας δεν το μυρίζεις, αλλά για να το σχολιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι ο Χατζηγιάννης είναι τόσο ερωτευμένος που σε μία φωτογραφία μυρίζει το σαμπουάν της καλής του, κάτι παραπάνω θα ξέρει ως σφόδρα ερωτευμένη που είναι και αυτή. Πάντως, τις φωτογραφίες αυτές τις λες και πρώτες «επίσημες», αφού Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης είχαν στηθεί στο φακό του φίλου τους.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως ζευγάρι. Θα γίνει η απονομή πλατινένιου δίσκου στον αοιδό και η Ζέτα δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή τη μέρα. Και όπως λένε τα δημοσιεύματα, οι δυο τους σχεδιάζουν γκράντε εμφάνιση και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες.