Ο νικητής του Big Brother και το κουλό φινάλε!

31.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Από το 2001 οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο Big Brother μέχρι σήμερα έχουμε δει φινάλε και φινάλε ριάλιτι παιγνιδιών. Ωστόσο, το φινάλε του Big Brother στον Alpha δεν έχει προηγούμενο και δίκαια

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Από το 2001 οπότε και προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο Big Brother μέχρι σήμερα έχουμε δει φινάλε και φινάλε ριάλιτι παιγνιδιών. Ωστόσο, το φινάλε του Big Brother στον Alpha δεν έχει προηγούμενο και δίκαια θεωρείται το πιο ανιαρό, άσχετο και κουφό φινάλε που έχουμε δει ποτέ. Αν κάποιος τηλεθεατής είναι καρφωμένος ακόμη στην τηλεόραση και περιμένει να ακούσει την Ρούλα Κορομηλά να ανακοινώνει στο νικητή το όνομα του και μετά να φιλιούνται να αγκαλιάζονται παρουσιάστρια και παίκτης, μην τον παρεξηγήσεις. Και μην τον περάσεις για κουτό. Ο τηλεθεατής μια χαρά έξυπνος είναι. Εκεί, στον Alpha είπαν να κάνουν τις... αλχημείες τους, με αποτέλεσμα να προσφέρουν τον πιο ανιαρό και αδιάφορο τελικό. Και να κάνουν τους τηλεθεατές να μοιάζουν κουτοί.

Για να καταλάβεις, αγαπημένε μου, στον Γιάννη Φουκάκη δεν ανακοίνωσε η ίδια η Κορομηλά ότι νίκησε το έπαθλο των 170 χιλιάδων ευρώ, αλλά η αρραβωνιαστικιά του. Ο παίκτης ήταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο στο σπίτι και αφού η ώρα περνούσε και κανείς δεν του μιλούσε, βγήκε έξω ο έρμος να δει τι συμβαίνει. Ψυχή στο σπίτι του Big Brother και ο ίδιος ο «Αδελφός» μούγκα. Πιο σκιαχτικό σκηνικό, αγαπημένε μου, δεν υπήρχε και είναι να απορείς. Είθισται στους τελικούς να στήνεται πανηγύρι και ουχί σκηνικό από το... Καταραμένο σπίτι. Αποείδε που λες και ο Φουκάκης και πήγε ο δυστυχής να ανοίξει την πόρτα να φύγει. Τού φώναξε ο Big Brother να επιστρέψει στο σπίτι κι εκεί είδε την αρραβωνιάρα του, Φωτεινή, η οποία του ανακοίνωσε (που της είχε ανακοινώσει η Ρούλα) ότι... «Ζάνη, είσαι ο νιτσητής». Αγκαλιάστηκε το ζευγάρι, φιλήθηκε, δάκρυσε, αλλά... Αλλά δεν ήξερε πού να πάει.

Τούς έβγαλαν που λες και τους υποδέχτηκε με χαρά ο βοηθός της Ρούλας, Παύλος Σταματόπουλος. Ο Κρητικός ευχαρίστησε όλη την Ελλάδα και την Κρήτη special, φιλήθηκε, αγκαλιάστηκε με βοηθό Ρούλας, συγγενείς και κόσμο, αλλά φευ, δεν έκανε το ίδιο με την Κορομηλά. Γιατί; Απλά, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάστρια και νικητής δε συναντήθηκαν ποτέ από κοντά! Μη με ρωτάς ποιος είχε τη φαεινή τούτη ιδέα και τι είχαν στο μυαλό τους με αυτή την «καινοτομία». Αλλά εδώ που τα λέμε, ένα αδιάφορο παιγνίδι μόνο ένα αδιάφορο τέλος θα μπορούσε να είχε.

Υ.Γ. Μάλλον, η παραγωγή ήθελε να ξεκουράσει την Ρούλα, η οποία στον τελικό της Κυριακής δεν μπήκε στον κόπο να ανακοινώσει κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη και στους υπόλοιπους τρεις που αποχώρησαν (Εβελίνα, Ηλίας, Αντώνης) την ανακοίνωση έκανε ο... γερανός αντί της παρουσιάστριας. Πώς; Σήκωνε τον θάλαμο που ήταν μέσα ο παίκτης που αποχωρούσε και τους πέταγε στον Σταματόπουλο. Μιλάμε για τρελή έμπνευση...