Μενεγάκη-Ματέο:επίσημη εμφάνιση στην επέτειο χωρισμού!

31.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο στις 29/1 και η παρουσιάστρια τη... μαύρη τούτη επέτειο δεν την «γιόρτασε» με πόνο, δάκρυα και το άσμα «Αυτή η νύχτα μένει»

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο στις 29/1 και η παρουσιάστρια τη... μαύρη τούτη επέτειο δεν την «γιόρτασε» με πόνο, δάκρυα και το άσμα «Αυτή η νύχτα μένει» στη διαπασών. Δεν έμεινε καν στο σπίτι της. Και γιατί, άλλωστε, να περάσει την επέτειο χωρισμού με αυτό τον τρόπο; Βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, είναι ερωτευμένη και πλέον αποφάσισε να μην το κρύβει.

Κι επειδή όλο αυτό τον καιρό περιμέναμε πώς και πώς μία δημόσια εμφάνιση της Ελένης μετά του Ματέο Παντζόπουλου, εκείνη αποφάσισε να την κάνει ανήμερα της επετείου χωρισμού. Τυχαίο; Χμ, δε νομίζω. Την Παρασκευή που λες, αφού η Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέριας, πήρε τον αγαπητικό Ματέο και πήγαν να δουν θέατρο. Και όχι οποιαδήποτε παράταση, αλλά την πετυχημένη και γεμάτη κόσμο «Τα κορίτσια με τα μαύρα». Ειδικά, Παρασκευή βράδυ γίνεται ο χαμός σε όλα τα θέατρα, αλλά αυτό διόλου πτόησε το ζεύγος, που κατέφθασε μαζί, αλλά φρόντισε να μπει από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν το φακό.

Μέσα δεν κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον για να μη δώσουν στόχο, ούτε σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στο διάλειμμα. Μόλις τελείωσε η παράταση, πήγαν στα καμαρίνια των πρωταγωνιστών και μετά από αρκετή ώρα βγήκαν από το θέατρο. Εκεί, εννοείται ότι τους περίμεναν οι φωτογράφοι, αλλά για να δεις ότι πλέον το ζεύγος είναι άνετο μπροστά στο φακό, χάρισε ένα χαμόγελο και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Μάλιστα, όπως σχολίασαν την επόμενη μέρα, η Ελένη θύμιζε την παλιά καλή Ελένη και ουχί την Ελένη του τελευταίου χρόνου, που έβλεπε κάμερα και γινόταν... μπουρλότο.