Φυλάκιση για χρέη στον Βοσκόπουλο!

02.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή για χρέη στην Εφορία την περίοδο 1993 -97 καταδικάστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο δικηγόρος του άσκησε έφεση και ο τραγουδιστής παραμένει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή για χρέη στην Εφορία την περίοδο 1993 -97 καταδικάστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο δικηγόρος του άσκησε έφεση και ο τραγουδιστής παραμένει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Ο Βοσκόπουλος είχε ζητήσει να υπαχθεί σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, όμως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα. Σύμφωνα, δε, με τον δικηγόρο του, οι λογαριασμοί του τραγουδιστή είναι μηδενικοί και την περίοδο εκείνη, τη, οικονομική διαχείριση είχε η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και υπάλληλος της αρμόδιας εφορίας, υποστηρίζοντας ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει μέχρι στιγμής χρήματα για την οφειλή του, ενώ εξήγησε ότι το αίτημα για να ενταχθεί στη ρύθμιση, απορρίφθηκε επειδή έχει ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660 χιλιάδων ευρώ.