Όλοι έχουν τον καημό τους κι η Ελένη τον δικό της!

02.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πιο χαλαρή από ποτέ είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ετοιμάσου και σύντομα θα ξεφουρνίσει τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Εξάλλου, φαίνεται ότι «τρώγεται» η παρουσιάστρια να μιλήσει για τον έρωτα της και όπως τον παλιό καλό

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πιο χαλαρή από ποτέ είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ετοιμάσου και σύντομα θα ξεφουρνίσει τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Εξάλλου, φαίνεται ότι «τρώγεται» η παρουσιάστρια να μιλήσει για τον έρωτα της και όπως τον παλιό καλό καιρό θα μιλάει συνέχεια για τη ζωή της μέσα από την εκπομπή της. Πάντως, με κάθε ευκαιρία η Ελένη από δω το φέρνει, από εκεί το πάει, στο τέλος καταλήγει στην ίδια.

Ας πούμε, το πρωί της Τετάρτης με το αξιότιμο πάνελ της μίλησαν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις δηλώσεις που έκανε για την Ζέτα Μακρυπούλια. Και όλοι είχαν να πουν πόσο απελευθερωμένος και άνετος ήτο ο αοιδός μπροστά στην κάμερα. Αυτό ήταν. Η ευκαιρία μόλις δόθηκε και η παλιά «καραβάνα» σε τέτοια ζητήματα, Ελένη σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να περάσει. Έτσι, σχολίασε ότι σε κάποια φάση της ζωής μας κάνουμε ένα κλικ, πετάμε από πάνω μας όλα όσα μας πιέζουν και απελευθερωνόμαστε. Πρόσεξε, αγαπημένε μου, η Ελένη χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό... εμείς!

Το πάνελ της συμφώνησε (σιγά μη δε συμφωνούσε) και σχολίασαν ότι η μέρα που και η Ζέτα θα απελευθερωθεί, δεν θα αργήσει να έρθει. Και η έμπειρη σε αυτά τα θέματα παρουσιάστρια σχολίασε ότι κάθε σχέση θέλει το χρόνο της. «Αν δεν πατήσεις γερά στα πόδια σου και δεν ξεπεράσεις κάποιες φάσεις, δεν μπορείς να βγάλεις τη σχέση προς τα έξω. Όταν δεις ότι προχωράει, μετά το λες στον κόσμο» σχολίασε η Μενεγάκη και οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο. Η σχέση της με τον Ματέο προχωράει, η Ελένη έχει ξεπεράσει τις φάσεις της, οπότε, αγαπημένε μου, ετοιμάσου οι επόμενες συγκλονιστικές ερωτικές αποκαλύψεις θα είναι διά στόματος Μενεγάκη! Εξάλλου, το είπε και η ίδια: «Μιλούσα και για τα δικά μου. Όχι, μόνο της Ζέτας και του Μιχάλη».