Ώρες αγωνίας για τον Λαζόπουλο!

26.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ώρες αγωνίας περνάει τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Η μητέρα του από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με λοίμωξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ώρες αγωνίας περνάει τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Η μητέρα του από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η μητέρα του Λαζόπουλου είχε παρουσιάσει προβλήματα μέρες πριν, με τον γνωστό ηθοποιό να πηγαινοέρχεται στη Λάρισα (εκεί μένει η μητέρα του) για να βρίσκεται κοντά της.

Όταν, όμως, η κατάσταση της δεν βελτιωνόταν, αποφάσισε μαζί με τον αδελφό του, Κώστα να την φέρουν στην Αθήνα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί βρίσκεται στη σουίτα του 17ου ορόφου με τους γιατρούς να έχουν πέσει πάνω της και με ειδική αγωγή να προσπαθούν να ξεπεράσουν το πρόβλημα.

Αν και η κατάσταση της δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ο Λάκης είναι αναστατωμένος και μάλιστα επισκέπτεται τη μητέρα του στο νοσοκομείο ίσαμε τρεις φορές την ημέρα. Εξάλλου, είναι γνωστή σε όλους η μεγάλη αδυναμία που της έχει και για του λόγου το αληθές, δεν υπάρχει εκπομπή στο «Αλ Τσαντίρι» που να μην αναφερθεί σε εκείνη είτε με τη μορφή ανέκδοτου είτε ως απλή αναφορά.