Ποιοι... σπάνε καμαρίνια στο Dancing;

26.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε ότι η μουσική (άρα και ο χορός) εξημερώνει τα ήθη, αλλά φαίνεται ότι στο Dancing with the stars, ο χορός απλά.. αγριεύει τα πλήθη. Συγκεκριμένα τους σταρ. Από
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε ότι η μουσική (άρα και ο χορός) εξημερώνει τα ήθη, αλλά φαίνεται ότι στο Dancing with the stars, ο χορός απλά.. αγριεύει τα πλήθη. Συγκεκριμένα τους σταρ. Από το βράδυ της Κυριακής, οπότε και η Ευγενία Μανωλίδου πήρε χαμηλή βαθμολογία, φούντωσαν οι φήμες ότι αμέσως μετά πήγε στο καμαρίνι της και τα έκανε λαμπόγυαλο.

Λίγο τα νεύρα που το φυτό/χορεύτρια δεν πήρε δεκάρι, λίγο ότι «αντίζηλος οχτρός», Ματθίλδη Μαγγίρα πήρε δύο δεκάρια, λίγο ότι εκείνη τη βραδιά η επιτροπή τα μοίραζε λες και ήταν φέιγ βολάν, ήρθε κι έγινε μπουρλότο. Και τη νύφη πλήρωσε το καμαρίνι. Ωστόσο, η Ευγενία έσπευσε την επόμενη μέρα να διαψεύσει όσα ακούγονταν, δηλώνοντας κάθετα ότι ποτέ δεν έσπασε το καμαρίνι της. Μάλιστα, είπε ότι σε αυτό (είναι και μικρό) σπάνια κάθεται εκεί και το επισκέπτεται μόνο για να αλλάξει, ενώ αφήνει εκεί τα προσωπικά της αντικείμενα.

Αλλά τα δημοσιεύματα δεν έλεγαν να σταματήσουν (κι αυτοί να μην πείθονται με τίποτε) με αποτέλεσμα η Ευγενία να επανέλθει και μάλιστα με μία... ταβανόπροκα νααααα με το συμπάθιο! Ξέχασε τους καλούς τρόπους, ξέχασε και τη συμπεριφορά της καλής μαθήτριας και είπε στους δημοσιογράφους ότι άλλοι... σπάνε καμαρίνια στο παιγνίδι όταν έχουν νεύρα ή όταν αδικούνται από κάποια κριτική. Ουπς. Τι λέει τώρα; Και ποιοι είναι αυτοί; Δυστυχώς, θα μείνουμε με την απορία, αφού η Μανωλίδου στο καπάκι θυμήθηκε τους καλούς τρόπους και τη σωστή ανατροφή της, που δεν περιλαμβάνει ξεκατίνιασμα και ρουφιάνεμα και με τίποτε δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ούτε καν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα ή την Μαγγίρα. Η «αντίζηλος» αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της.