Παντρεύτηκε η Έλλη Στάη!

06.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σήμερα γα, σήμερα γάμος έγινε σε ωραίο περιβόλι, αλλά κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, διότι οι μελλόνυμφοι επέλεξαν να παντρευτούν την ώρα που στο δρόμο κυκλοφορεί μόνο ο γαλατάς! Ο λόγος για την Έλλη Στάη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σήμερα γα, σήμερα γάμος έγινε σε ωραίο περιβόλι, αλλά κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, διότι οι μελλόνυμφοι επέλεξαν να παντρευτούν την ώρα που στο δρόμο κυκλοφορεί μόνο ο γαλατάς! Ο λόγος για την Έλλη Στάη και τον Μιχάλη Γουλανδρή, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης (γύρω στις 9.30) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης.

Συνταγή... Τήλου ακολούθησαν κι αυτό επειδή δεν ήθελαν να «σκάσουν» μύτη στο γάμο φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες. Εξάλλου, το ζευγάρι τον καιρό που είναι μαζί, αποφεύγει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση του. Το αυτό έπραξαν και με το γάμο τους κι ας είχε γίνει γνωστό πριν δύο εβδομάδες μέσω της αναγγελίας σε αθλητική εφημερίδα ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Την Στάη και τον Γουλανδρή πάντρεψε ο δήμαρχος Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κασιδόκωστας και να σου πω ότι ο δήμαρχος έκανε εξαίρεση στην περίπτωση τους (ο ίδιος δεν παντρεύει) κι αυτό, διότι το ζεύγος αγαπάει πολύ τη Βουλιαγμένη. Στον γάμο παρόντες ήταν ο γιος της Στάη, Μάρκος, η μητέρα του Γουλανδρή και μία στενή φίλη της Έλλης, ενώ κανείς άλλος δεν ήξερε ότι πρόκειται να παντρευτούν την Πέμπτη. Γαμήλιο ταξίδι δεν πήγαν. Θα το κάνουν αργότερα, ενώ η παρουσιάστρια την ίδια μέρα ήταν κανονικά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.