Χώρισαν Παπουτσάκη - Καραφώτης;

06.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πες μου τώρα ότι ισχύει πως χώρισαν ο Κώστας Καραφώτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, να γυρίσω πλευρό από τη στεναχώρια. Δημοσιεύματα, που λες, θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο εδώ και αρκετές μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πες μου τώρα ότι ισχύει πως χώρισαν ο Κώστας Καραφώτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη, να γυρίσω πλευρό από τη στεναχώρια. Δημοσιεύματα, που λες, θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο εδώ και αρκετές μέρες, μετά από μία μεγάλη κρίση που πέρασαν. Αν και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζαν προβλήματα, τώρα είπαν να το διαλύσουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα προβλήματα είχαν να κάνουν κυρίως με τον Κωστάκη και τη συμπεριφορά του. Καταλαβαίνεις, λίγο ζήλια, λίγο ότι δεν του άρεσε που η σχέση τους είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα με εξώφυλλα, φωτογραφήσεις και δηλώσεις. «Τι είχες Καραφώτη, τι είχε πάντα» ένα πράγμα, αλλά η Παπουτσάκη μάλλον δεν είναι Μάρω Λύτρα κι αντί να την δει... μια κατσαριδούλα η μικρή Τερέζα, πάτησε πόδι στον Καραφώτη.

Βέβαια, είχαν κι άλλα προβλήματα επαγγελματικού τύπου. Η Κατερίνα από τη μία τα πηγαίνει πρίμα και το καλοκαίρι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ξεκινάει γυρίσματα για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, όπου θα υποδύεται την «Εθνική σταρ» και ο Κώστας από την άλλη δεν είναι στα καλύτερα του επαγγελματικά. Το σχήμα στα «Αστέρια» του οποίου είναι αρχηγόπουλο δεν πηγαίνει καλά και σύντομα θα κατεβάσει ρολά, ενώ μία από τα ίδια ισχύει και με το νέο cd.

Οπότε όλη αυτή η κατάσταση έφερε προβλήματα και κρίση, που μάλλον δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν. Αν και τίποτε δεν είναι οριστικό. Πάντως, το ζευγάρι έχει καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Η Παπουτσάκη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μόνη της στο πάρτι της ταινίας, «Sex and the city» και πάλι καλά γιατί εκεί ήταν και η Μάρω (ουπς), ενώ ο Καραφώτης βγαίνει με φίλους του. Τώρα τι πραγματικά συμβαίνει κι αν όντως χώρισαν, σύντομα θα δείξει.