Άγριος καβγάς Ματέο με παπαράτσι!

03.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πριν μία εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη έκανε δημόσια εμφάνιση με τον Ματέο Παντζόπουλο σε κεντρικό θέατρο των Αθηνών. Τότε είχαν μαζευτεί φωτογράφοι απ’ έξω και απαθανάτισαν το χαλαρό και άνετο νεόκοπο ζεύγος κατά την έξοδο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πριν μία εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη έκανε δημόσια εμφάνιση με τον Ματέο Παντζόπουλο σε κεντρικό θέατρο των Αθηνών. Τότε είχαν μαζευτεί φωτογράφοι απ’ έξω και απαθανάτισαν το χαλαρό και άνετο νεόκοπο ζεύγος κατά την έξοδο τους. Οι φωτογραφίες τους έπαιξαν παντού αυτή την εβδομάδα και όλοι σχολιάζουμε τον Ματέο/Μαθιό ο οποίος δείχνει πλέον εξοικειωμένος με τα φλας, έχοντας συνηθίσει στην ιδέα ότι σε κάθε τους βήμα τα κλικ θα δίνουν και θα παίρνουν.

Αλλά πέσαμε έξω. Λίγες μέρες μετά και ο αγαπημένος της Ελένης είχε επεισόδιο με παπαράτσι, ο οποίος βρέθηκε έξω από εστιατόριο των βορείων προαστίων, όπου δειπνούσε το ζεύγος. Θες δεν ήταν καλά ντυμένος; Θες δεν του άρεσε η φάτσα του όπως βγήκε στα περιοδικά αυτή την εβδομάδα; Όπως και να έχει, ο Παντζόπουλος μόλις είδε τον φωτορεπόρτερ, Μιχάλη Σταματόπουλο άρχισε να ουρλιάζει, λέγοντας: «Δημοσιογράφοι είστε εσείς; Δε ντρέπεστε»;

Όπως αποκάλυψε ο φωτορεπόρτερ στο Super Star ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος (πάντα σε υψηλούς τόνους) ανάμεσα στους δύο άνδρες και φαντάζομαι πως όσοι τους άκουσαν θα έριξαν τρελό γέλιο. Ο φωτορεπόρτερ του είπε: «Τι πρόβλημα έχεις φίλε; Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι; Εξάλλου, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά για την Ελένη. Με εσένα δεν ασχολείται κανείς. Αν είσαι δίπλα της, έχει καλώς».

Ο Ματέο/Μαθιός συνέχιζε να ουρλιάζει (εμ, τόσα που του έσουρε), ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη «φυγαδευόταν» από την πίσω πόρτα. Πάντως, ο φωτορεπόρτερ αποκάλυψε ότι τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που παίχτηκε παρόμοιο επεισόδιο με Παντζόπουλο.