Το τροχαίο ατύχημα της Μελέτη

08.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία το βράδυ της Δευτέρας είχε τροχαίο ατύχημα. Η παρουσιάστρια οδηγούσε το πολυτελές τζιπ της (πες μου ότι τούτο ήτο το πάλαι πότε δώρο του ΑΝΤ1;)

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία το βράδυ της Δευτέρας είχε τροχαίο ατύχημα. Η παρουσιάστρια οδηγούσε το πολυτελές τζιπ της (πες μου ότι τούτο ήτο το πάλαι πότε δώρο του ΑΝΤ1;) όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ακολουθούσε πίσω της.

Η ίδια στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο ατύχημα, αλλά όπως είπε, ακόμη δεν έχει καταλάβει πώς έγινε. Από τη σύγκρουση, πάντως, το τζιπ της έπαθε μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς τόσο η ίδια όσο και ο άλλος οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Α, η Μελέτη αποκάλυψε το τρομερό και φοβερό που της συμβαίνει. Ένα φαινόμενο ανεξήγητο ή παιγνίδι της μοίρας; Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάθε Φλεβάρη έχει ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Η Μελέτη δεν μπορεί να χωνέψει και να εξηγήσει πώς της συμβαίνει αυτό. Μάλιστα έγραψε σχετικά και στο Twitterτης παραθέτοντας τις ημερομηνίες που είχε τα τροχαία από τον Φεβρουάριο του 2008 μέχρι σήμερα. Χμ, πριν το πάει στις «Πύλες του ανεξήγητου» για να το αναλύσει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μήπως να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να μάθει να οδηγεί καλύτερα; Γιατί καλά λέει για τον σημαδιακό Φεβρουάριο, αλλά το γεγονός ότι κάθε χρόνο τρακάρει, δεν της λέει κάτι;

Υ.Γ. Για καλό και για κακό στο τέλος κάθε εκπομπής της, ας μας ενημερώνει που θα κυκλοφορεί μέσα στη μέρα. Γιατί, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να ακολουθήσουν και... καταραμένοι Μάρτηδες, Μάηδες και πάει λέγοντας.