Η ατάκα Ζέτας για τον... μαστρό-Χατζηγιάννη!

08.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η πολυπόθητη δημόσια εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη επιτέλους έγινε, αφού το νεόκοπο ζεύγος βρέθηκε στην ίδια σκηνή. Βέβαια, ακριβώς εμφάνιση δεν τη λες, αφού στο ένα μέρος

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η πολυπόθητη δημόσια εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη επιτέλους έγινε, αφού το νεόκοπο ζεύγος βρέθηκε στην ίδια σκηνή. Βέβαια, ακριβώς εμφάνιση δεν τη λες, αφού στο ένα μέρος της σκηνής ήτο ο αοιδός και στο άλλο η ηθοποιός που εκτελεί και χρέη παρουσιάστριας.

Αλλά λίγη σημασία είχε αυτό, αγαπημένε μου, καθώς το κοινό από κάτω ξετρελάθηκε και μόνο στην ιδέα ότι βλέπει μαζί το ζεύγος. Εγώ, πάλι, το τελευταίο διήμερο είδα τόσες φορές το πλάνο από τα βραβεία του MAD, όπου η Ζέτα τον βράβευε κι εκείνος την ερωτευόταν, που ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, το καλύτερο μου ήταν οι ατάκες και τα υπονοούμενα που έδωσαν και πήραν τη στιγμή που ο αοιδός ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο του.

Μάντεψε ποιοι του το έδωσαν. Ελισάβετ Κωνσταντινίδη (κολλητή Ζέτας) και Γιάννης Λάτσιος! Σουρεάλ καταστάσεις, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ πριν ανακοινώσει το όνομα του Χατζηγιάννη σχολίασε ότι ο εν λόγω είναι ο αγαπημένος της 16χρονης κόρης της, ο Λάτσιος επεσήμανε ότι είναι αγαπημένος και της δικής του 6χρονης κόρης και η Ζέτα ολοκλήρωσε ότι είναι ο αγαπημένος της... μαμάς της! Αυτά είναι. Ο γαμπρός βρήκε πεθερά... «Χατζηγιαννίτσα»!

Ο Μιχάλης παρέλαβε το βραβείο του, ευχαριστώντας την οικογένεια του και όσους έχουν μία ξεχωριστή και παντοτινή θέση στην καρδιά τους και τους αγαπά πολύ. Σνιφ, σνιφ. Κάθε φορά που το αοιδό γίνεται... εξομολογητικό, με πιάνουν τα ζουμιά. Ο άτιμος (με την καλή έννοια) ξέρει να χτυπάει ευαίσθητες χορδές. Όπως της Ζέτας, η οποία δε λέει να είναι κρύα και φειδωλή στις δηλώσεις, γι αυτό και πλέον ψάχνει για ατάκες ισάξιες του αγαπημένου της. Και την καλύτερη την ξεστόμισε στη χθεσινή βραδιά, λέγοντας «χαίρομαι που βραβεύονται οι άνδρες και ειδικά εκείνος που με κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ». Ουπς, τι αποκάλυψη ήταν τούτη; Κάθε βράδυ; Και κάθε φορά την κάνει ευτυχισμένη; Α ρε μαστρό-Μιχάλη!!!