Καλοπληρωμένη "μούφα" ειδύλλιο πασίγνωστου ζευγαριού!

09.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κουίζ για δυνατούς (μπορεί και... αδύνατους λύτες) είναι η αποκάλυψη του Starγια πασίγνωστο και λαμπερό ζευγάρι της showbiz. Έχουμε και λέμε λοιπόν, νεόκοπο ζεύγος της εγχώριας showbizπου απασχολεί έντονα εκπομπές

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Κουίζ για δυνατούς (μπορεί και... αδύνατους λύτες) είναι η αποκάλυψη του Star για πασίγνωστο και λαμπερό ζευγάρι της showbiz. Έχουμε και λέμε λοιπόν, νεόκοπο ζεύγος της εγχώριας showbizπου απασχολεί έντονα εκπομπές life style περιεχομένου, αλλά και περιοδικά ανάλογου ύφους με τον έρωτα του που μετράει μόλις λίγους μήνες, είναι μούφα ερωτευμένοι και μούφα ζευγάρι.

Για τα μάτια του κόσμου είναι together, αφού ο άνδρας (πασίγνωστος τραγουδιστής) δεν φαίνεται να είναι και τόσο λάτρης του γυναικείου φύλου. Μάλιστα, στο παρελθόν είχαν αμφισβητηθεί οι (ελάχιστες είναι η αλήθεια) σχέσεις του με κυρίες επίσης από τον χώρο της showbiz, τις οποίες χαρακτήριζαν ως «βιτρίνα».

Η τωρινή σύντροφός του είναι πασίγνωστη στο χώρο της και πολύ όμορφη. Οι δυο τους φαίνονται σφόδρα ερωτευμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μεγάλο μυστικό που κρύβεται από πίσω: η σχέση τους είναι μία καλοπληρωμένη δουλειά! Σύμφωνα με το Star, η καλλονή σύντροφος του τραγουδιστή κάθε φορά που εμφανίζεται στο πλευρό του εισπράττει το αφορολόγητο ποσό των 2.800 ευρώ. Αυτές είναι δουλείες αγαπημένε μου, που στραβώθηκες για να βγάλεις ένα πανεπιστήμιο.