Η Κοκκίνου παραδέχεται τον έρωτα της!

10.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει η Ελλη Κοκκίνου, η οποία μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι έχει σχέση με 22χρονο μπασκετμπολίστα, παραδέχεται δημοσίως τον έρωτα της. Όνομα και διεύθυνση του τυχερού δεν έδωσε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει η Ελλη Κοκκίνου, η οποία μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι έχει σχέση με 22χρονο μπασκετμπολίστα, παραδέχεται δημοσίως τον έρωτα της. Όνομα και διεύθυνση του τυχερού δεν έδωσε, όμως, στην κάμερα του Mega Star στο εορταστικό επεισόδιο για τον Άγιο Βαλεντίνο, η αοιδός μιλάει για τον έρωτα. Γενικά και ειδικά, αφού για πρώτη φορά παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, η Έλλη είναι και πάλι καλά και κυρίως ευτυχισμένη. Κάτι που η ίδια ήθελε πολύ να της συμβεί. Και να που ο έρωτας ήρθε και την βρήκε κι ας είναι στο πρόσωπο του 22χρονου Γιώργου Μπόγρη. Κι ας μην είδαν κάποιες με καλό μάτι τη σχέση αυτή. Η Κοκκίνου περνάει καλά και ας τον κόσμο να λέει.

Όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα το People, η γνωριμία της αοιδού με το νεαρό παίκτη έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο All Star στο Ηράκλειο. Κι αν εκείνος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, η Έλλη στην αρχή ήταν διστακτική. Όμως το στενό πρέσινγκ του νεαρού απέδωσε καρπούς και από το καλοκαίρι οι δυο τους είναι μαζί και χαίρονται τον έρωτα τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.