Καραμέρος για Ρέμο - Βέρτη: "Ναι, είναι φίλες"!!!

10.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το χιούμορ των Καραμεροχαριτάτων δεν είναι το καλύτερό μου. Μία που λένε τα αστεία τους (ειδικά ο Σπύρος Χαριτάτος) και μία που προσπαθώ να καταλάβω: τι θέλει να πει ο ποιητής! Ωστόσο, το πρωί της

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, το χιούμορ των Καραμεροχαριτάτων δεν είναι το καλύτερό μου. Μία που λένε τα αστεία τους (ειδικά ο Σπύρος Χαριτάτος) και μία που προσπαθώ να καταλάβω: τι θέλει να πει ο ποιητής! Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης έριξα πολύ γέλιο μαζί τους, ειδικά με τον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος έκανε από τα καλύτερα σαρδάμ στην τηλεόραση.

Το δίδυμο είχε πάρει συνέντευξη από το Νίκο Βέρτη και η κουβέντα πήγε στον κολλητό του, Αντώνη Ρέμο και τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ. Τα... info αγόρια του ΑΝΤ1 προσπάθησαν να εκμαιεύσουν από τον κολλητό καμιά είδηση του ζεύγους και κυρίως αν ο Ρέμος προτίθεται τούτο το κορίτσι να το παντρευτεί. Ο Βέρτης γέλασε, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι λέγοντας: «Δεν κάνει να πω τίποτα γιατί μετά θα έχω άλλα».

Ο Χαριτάτος τότε επεσήμανε ότι οι καλοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται. Και άδικο δεν έχει. Κι εκεί σκάει η απολαυστική ατάκα Καραμέρου, ο οποίος ακούγεται στο βάθος να σχολιάζει: «Ναι είναι και φίλες». Γεια σου Γιώργο με τα ωραία σου. Α και by the way, τις ευχαριστίες μας που δεν έκοψαν την επίμαχη σκηνή στο μοντάζ. Αλλά, εδώ που τα λέμε, τρελοί ήταν να την κόψουν; Πώς θα συζητούσαμε για τη συνέντευξη; Γιατί μεταξύ μας, από αυτά που είδαμε ήταν το καλύτερο. Τα υπόλοιπα ητο λίγο... boring.