Λιάγκας: Ήταν ερωτευμένος με την Μενεγάκη;

10.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουνα στο διπλανό θρανίο». Συμμαθητής με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και το περιοδικό «People» πήγε και ξέθαψε μία συλλεκτική σχολική φωτογραφία τους από τότε που πήγαιναν δημοτικό στον Κολωνό. Κι αν η Ελένη δεν ασχολήθηκε καν με το θέμα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουνα στο διπλανό θρανίο». Συμμαθητής με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και το περιοδικό «People» πήγε και ξέθαψε μία συλλεκτική σχολική φωτογραφία τους από τότε που πήγαιναν δημοτικό στον Κολωνό. Κι αν η Ελένη δεν ασχολήθηκε καν με το θέμα, δε συνέβη το ίδιο με το «Πρωινό mou», αφού με αφορμή τη φωτογραφία αυτή στο πλατό στήθηκε για λίγο ένα πανηγύρι.

Με το τραγούδι «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» για μουσικό χαλί, το πάνελ ξεκίνησε να λέει το θέμα. Ο Λιάγκας αρκετά αμήχανος έτρωγε τα νύχια του όση ώρα το πάνελ τον κορόιδευε και η Φαίη Σκορδά επέμενε να μάθει αν ο σύζυγος την εποχή εκείνη ήτο ερωτευμένη με την «απέναντι». Ο χαμός έγινε μέχρι να ομολογήσει εκείνος τον... «μυστικό του έρωτα», αλλά ο Λιάγκας βράχος. Αρνήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την Μενεγάκη, αλλά το σχόλιο του ότι όλοι ήταν ερωτευμένοι μαζί της, δεν μας έπεισε ότι ο μικρούλης Γιώργος ήταν το μόνο παιδάκι που αντιστάθηκε στην καστανή και όμορφη συμμαθήτρια του.

Μία κουκλίτσα ζωγραφιστή ήταν η Ελένη και σύμφωνα με τον Λιάγκα ήταν «με διαφορά η πιο όμορφη της τάξης». Ουπς. Αν κι έχουν περάσει τόοοσα χρόνια, δε νομίζω ότι είναι ωραία ιδέα να κάνεις τέτοιο σχόλιο στην εγκυμονούσα σύζυγο. Αν έπιανες την Φαίη από τη μύτη, θα έκανε μπαμ. Φάνηκε ότι δεν της άρεσε και πολύ το σχόλιο και με την πρώτη ευκαιρία, το έριξε το φαρμάκι της. «Μα είναι κουκλίτσα. Όχι που λένε για πλαστικές»! Οι υπόλοιποι με το τελευταίο ένα «πάγωμα» το ένιωσαν και η Σκορδά έκανε να το μαζέψει, εξηγώντας ότι οι «κακές» γλώσσες λένε για πλαστικές, όχι η ίδια. Αυτή βρίσκει την αντίπαλο όμορφη από τα γεννοφάσκια της.