Μπέζος: αποκαλύπτει πώς ζει σαν δισεκατομμυριούχος

11.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σου γράφω πάλι από ανάγκη που έλεγε και ο Σιδηρόπουλος. Θέλω να σου τα πω όλα για να βγουν από μέσα μου: ο Γιάννης Μπέζος που λες έκανε ορισμένες δηλώσεις που με τάραξαν με την καλή πάντα έννοια.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σου γράφω πάλι από ανάγκη που έλεγε και ο Σιδηρόπουλος. Θέλω να σου τα πω όλα για να βγουν από μέσα μου: ο Γιάννης Μπέζος που λες έκανε ορισμένες δηλώσεις που με τάραξαν με την καλή πάντα έννοια.

Κρίση, ξε-κρίση τι να σου πω βρε παιδί μου, όπως το νιώθει ο καθείς. Ο δημοφιλείς ηθοποιός ας πούμε δίνει τα χρήματα του όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town:"για ταξίδια και προορισμούς, ή για τους φίλους μου. Αυτή η ζωή που κάνω μου αρέσει, και με αυτή αισθάνομαι όχι απλά πλούσιος αλλά billionaire( δισεκατομμυριούχος)".Έτσι είναι κατά το γνωστό θέλω τα ώπα μου, θέλω τις τρέλες μου …

Κατάλαβες Σωτήρη μου, Μπέζος 6 γράμματα…Τι λέει όμως ο δημοφιλής ηθοποιός για το ότι ο κόσμος μαζεύτηκε στις ταβέρνες;"Οι Έλληνες αγαπάμε να βρισκόμαστε γύρω από ένα τραπέζι, ένα ποτήρι κρασί και κάποια πιάτα. Όχι ότι πεινάμε! Η συνεύρεση γύρω από ένα τραπέζι είναι πράξη παραδοσιακή, κοινωνική, επικοινωνίας, χαλαρότητας και ζεστασιάς".Καλέ τι λες που δεν πεινάμε; Κρίση μας έπιασε από την πείνα!

Nομίζεις ότι θα κάτσει να σκάσει και για τις κριτικές; "Mια κακή κριτική χωρίς εμπάθεια μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Μια καλή κριτική, θα σου προκαλέσει ευφορία, θα σου χαϊδέψει τ΄αυτιά, αλλά δεν θα σε πάει παρακάτω". Και που παρακάτω μπορεί να σε πάει μέχρι το κότερο σου ή τη βίλα σου σαν billionaire που είσαι!

Και αν νομίζεις πως ο Μπέζος θα σκεφτεί τα όσα λένε τα μέσα θα σε μαλώσω: "είναι πάρα πολλά τα μέσα και τα έντυπα όπου γίνεται κριτική. Σαν να πρέπει να υπάρχουν και ας μην έχουν τι να πουν. Είναι προβλέψιμες". Και ερωτώ: μήπως έχουν ελαφρώς πάρει τα μυαλά του αέρα; Να μου πεις αυτό θα πει να είσαι billionaire, να πετάς στα σύννεφα!

Ελένη Αναστασάκη