Πόσες χυλόπιτες έχει φάει η Φουρέιρα;

11.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Νομίζεις ότι αν έχεις ένα κορμί φιδίσιο και ένα μαλλί φουντωτό υπερπαραγωγή ότι όλοι οι άντρες σφάζονται στα πόδια σου ο ένας μετά τον άλλο;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Νομίζεις ότι αν έχεις ένα κορμί φιδίσιο και ένα μαλλί φουντωτό υπερπαραγωγή ότι όλοι οι άντρες σφάζονται στα πόδια σου ο ένας μετά τον άλλο;

Όχι Σωτήρη μου δεν είναι έτσι τη σήμερον σύμφωνα με τα λεγόμενα της αοιδού από την αλλοδαπή (τώρα από που ακριβώς τι να σου πω) Ελένης Φουρέιρα η οποία άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Nitro και μίλησε για τα αισθηματικά της.

Συγκεκριμένα το Λενάκι μας βγήκε καψουράκι και αγαπησιάρα αφού δηλώνει βαθιά ερωτιάρα, πράγμα που δε σου κρύβω το περίμενα. Βέβαια μη νομίζεις ότι επειδή είναι σέξι και κούκλα οι άντρες έστηναν ουρές έξω από το σπίτι της, τουναντίον μάλιστα το κορίτσι έχει βαρεθεί να τρώει χυλόπιτες:"Γενικά, έχω φάει πολλές χυλόπιτες στη ζωή μου. Έχει τύχει για παράδειγμα να ερωτευτώ κάποιον πολύ, να με χωρίσει χωρίς λόγο και να έχω πάθει σοκ. Να τον παίρνω τηλέφωνο όλο το βράδυ και να τον παρακαλάω να μην χωρίσουμε και άλλα τέτοια γραφικά. Την επόμενη βέβαια ξυπνούσα και ήμουν μια χαρά. Γενικά, έχω έναν τρόπο στη ζωή μου να ξεπερνάω στο φτερό οτιδήποτε με στεναχωρεί".

Τι να σου πω Σωτήρη μου, η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν ήταν και έτσι όπως είναι τώρα οπότε τι να κάνει; Και θα παρακαλέσει, και θα τηλεφωνήσει όλο το βράδυ και φάει και τη χυλόπιτα της σαν κανονικός άνθρωπος.

Και την άλλη μέρα θα μαζέψει όλο της το θάρρος και θα πάει κομμωτήριο για αλλαγή, σολάριουμ για μαύρισμα και θα δε θα ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει!

Ελένη Αναστασάκη