Η έγκυος Τζολί απολαμβάνει το σεξ!

13.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάποιες γυναίκες όταν είναι έγκυες νιώθουν σαν δίφυλλες ντουλάπες. Άλλες σαν κουβάς με δύο πόδια και η Αντζελίνα Τζολί νιώθει πιο sexy και ποθητή από ποτέ. Να την ακούει η έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάποιες γυναίκες όταν είναι έγκυες νιώθουν σαν δίφυλλες ντουλάπες. Άλλες σαν κουβάς με δύο πόδια και η Αντζελίνα Τζολί νιώθει πιο sexy και ποθητή από ποτέ. Να την ακούει η έγκυος, που της έχουν πρηστεί τα πόδια και δεν μπορεί να σκύψει να τα δει και να παθαίνει υστερία. Το χειρότερο, δε, είναι ότι η Αντζελίνα είναι πράγματι σέξι και ποθητή με ή χωρίς την κοιλιά τούρλα.

Η διάσημη ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό δήλωσε πως νιώθει πολύ σέξι τώρα που είναι έγκυος και την ίδια γνώμη με αυτήν έχει και ο σύντροφός της Μπραντ Πιτ, ο οποίος βλέπει την αγαπημένη του έτσι στρογγυλή και τη λιμπίζεται. Συνέχεια στο κομπλιμέντο την έχει και όσο η Τζολί βλέπει τον Μπραντ να την λαχταράει, τόσο λέει ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά, ενώ δεν θα την πείραζε να είναι μόνο έγκυος.

Ε βέβαια. Όλες οι γυναίκες στη θέση της, το ίδιο θα έλεγαν. Η Αντζελίνα δήλωσε επίσης ότι το σεξ είναι καλύτερο όταν είναι έγκυος και η ίδια νιώθει δημιουργική την ώρα που.... ξέρεις.... γουτσου γουτσου με Μπραντ. «Το διασκεδάζω» λέει η ηθοποιός «αισθάνομαι πλήρης και ολοκληρωτικά γυναίκα» κι εννοείται πως την ίδια άποψη έχει και ο Πιτ.