Το λαμπερό πάρτι του Λάκη!

13.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αποχαιρετιστήριο πάρτι για το «Αλ Τσαντίρι» έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και όπως καταλαβαίνεις στο πάρτι μόνο του... Τσαντιριού δεν έγινε, αφού προσκεκλημένοι ήταν πολλοί λαμπεροί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποχαιρετιστήριο πάρτι για το «Αλ Τσαντίρι» έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και όπως καταλαβαίνεις στο πάρτι μόνο του... Τσαντιριού δεν έγινε, αφού προσκεκλημένοι ήταν πολλοί λαμπεροί (τς τς πως τα λέω) εκπρόσωποι της showbiz και καλοί φίλοι του Λάκη. Πρώτη και καλύτερη έφτασε στο μπαρ του Λαγονησίου η νιόπαντρη Έλλη Στάη και νυν κυρία Γουλανδρή μετά του συζύγου της, Μιχάλη.

Αυτή ήτο η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους μετά τον πολιτικό γάμο τους και όπως καταλαβαίνεις κατά την είσοδό τους τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν. Οι νεόνυμφοι σκόρπισαν αριστερά και δεξιά χαμόγελα ευτυχίας, ευχήθηκαν στο φίλο τους Λάκη - τον οποίο είπε η Έλλη στηρίζει στις καλές και στις κακές στιγμές του - και πήραν θέση δίπλα στον ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά. Στο τραπέζι του ισχυρού άνδρα του καναλιού κάθονταν πολλοί άνθρωποι του σταθμού, όπως ο Νίκος Κακαουνάκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και η Βάνα Μπάρμπα. Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν εκεί, επειδή βρίσκεται με τον «Καφέ» στην Κέρκυρα. Έστειλε, όμως, στη θέση της τον σύζυγο Γιάννη Λάτσιο.

Ωστόσο, τα φλας μονοπώλησε ένα άλλο ζευγάρι και είναι πολύ λογικό, αφού πρόκειται για τον Sakis Ρουβά και την εγκυμονούσα Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν (πρωτότυπο ε;) και να μιλούν με τον Λάκη και τους υπόλοιπους καλεσμένους. Στο πάρτι ήταν ακόμη ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τον Λαζόπουλο.