Αρραβωνιάζεται η Αθηνά Ωνάση;

21.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχει βουίξει ο τόπος πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο (ή Ντόντα καλλιτεχνικά) πρόκειται να αρραβωνιαστούν σε λίγες μέρες στην Βραζιλία.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει βουίξει ο τόπος πως η Αθηνά Ωνάση και ο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο (ή Ντόντα καλλιτεχνικά) πρόκειται να αρραβωνιαστούν σε λίγες μέρες στην Βραζιλία. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Express", η Αθηνά πρόκειται να μεταβεί στο Σάο Πάολο, όπου μένουν μόνιμα οι γονείς του Ντόντα προκειμένου να τους γνωρίσει από κοντά, αλλά κυρίως για να αλλάξουν δαχτυλίδια και όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Η απόφαση του ζεύγους να επισημοποιήσουν την σχέση τους βρίσκει - ως φαίνεται - σύμφωνες τις οικογένειες τους και δη τους Ρουσέλ καθώς θα περίμενε κανείς ο Τιερί να ήταν διστακτικός στο να αρραβωνιάσει το βλαστάρι του τόσο μικρό. Ωστόσο, ο Αλφόνσο όλα δείχνουν πως πληροί τις προϋποθέσεις του "καλού γαμπρού" και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το Ρουσελέικο από την πρώτη στιγμή είδε την σχέση με καλό μάτι. Για τους, δε, Νέτο τι να πει κανείς; Σιγά μην είχαν πρόβλημα να αρραβωνιαστεί ο γιος τους την πιο πλούσια νέα του κόσμου. Τρελοί είναι;

Κατά πόσο ισχύουν οι φήμες του αρραβώνα δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η Αθηνά θα πάει τις επόμενες μέρες στο Σάο Πάολο για τα γενέθλια του καλού της, ο οποίος (Ψάρι στο ζώδιο, αν ενδιαφέρει κανέναν) κλείνει αισίως τα 30 έτη ζωής. Εκεί, λογικό είναι να γνωρίσει τους γονείς του, οι οποίοι επίσης έχουν εκφράσει την ίδια σφοδρή επιθυμία. Κι επειδή έρχονται Απόκριες, το ζευγάρι αποφάσισε να παρατείνει την διαμονή του, προκειμένου να δει η Αθηνά από κοντά το βραζιλιάνικο καρναβάλι.