Μικρά κους - κους!

21.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Τσαλίκης; Είναι αλήθεια πως η Δέσποινα Βανδή είδε -τρόπος του λέγειν - τον Χάρο με τα μάτια της; Θα εμφανιστούν μαζί σε βίντεο κλιπ ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια;
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και μάλιστα ακούγεται πολύ έντονα είναι πως ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με τις φήμες, η Δώρα είναι δύο μηνών έγκυος και το χαρμόσυνο νέο το έμαθε προ ολίγων ημερών. Ο ευτυχής "πατέρας" σαν έμαθε τα νέα πέταξε και την σκούφια του από χαρά, ενώ λέγεται πως οι κουμπάροι τους Μαρία Παπαπέτρος και Λάκης Λαζόπουλος ήδη "καπάρωσαν" το παιδί για να το βαφτίσουν.

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Δέσποινα Βανδή το προηγούμενο Σάββατο. Σε ένα από τα ακροβατικά - χορευτικά, όπου η αοιδός "εξαφανίζεται" από την πίστα με την βοήθεια ενός...αόρατου σκοινιού, η ζώνη που την κρατάει, χαλάρωσε με αποτέλεσμα το Δεσποινάκι, από ύψος 15 μέτρων, να δει τον Χάρο με τα μάτια της. Ευτυχώς γι αυτήν, την τελευταία στιγμή ένας τεχνικός - ο οποίος βρισκόταν στην οροφή - την άρπαξε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πάντως, της αξίζουν συγχαρητήρια, διότι όση ώρα αναρωτιόταν "θα πέσω, δεν θα πέσω" συνέχιζε να τραγουδά κανονικά.

Τέλος, μετά το τόσο κυνηγητό των παπαράτσι για μία τους πόζα, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να βάλει την Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνίστρια στο καινούργιο του video clip. Έτσι, όσοι έχουν την περιέργεια να διαπιστώσουν κατά πόσο ταιριαστό είναι το ζεύγος, κάνοντας τα απαραίτητα crash test, το βίντεο κλιπ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Τα γυρίσματα δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσουν, αλλά το σίγουρο είναι πως θα γίνουν στο εξωτερικό (μια Ελβετία ας πούμε είναι μία καλή σκέψη) κι αυτό διότι οι ερωτευμένοι νέοι επιθυμούν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.