Στην εντατική ο Βοσκόπουλος!

27.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Τόλης Βοσκόπουλος από το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ στην αρχή ακούστηκε ότι μπήκε στο Ναυτικό νοσοκομείο για «προγραμματισμένες εξετάσεις»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Τόλης Βοσκόπουλος από το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ στην αρχή ακούστηκε ότι μπήκε στο Ναυτικό νοσοκομείο για «προγραμματισμένες εξετάσεις», το πρωί της Πέμπτης εισήχθη στην εντατική. Σύμφωνα με τις μεσημεριανές εκπομπές, ο Βοσκόπουλος πάσχει από χρόνια κολπική μαρμαρυγή κι επειδή η κατάσταση του έχει χειροτερέψει, οι γιατροί αποφάσισαν να του τοποθετήσουν βηματοδότη.

Αν και η κατάσταση του Βοσκόπουλου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, το γεγονός ότι έχει αρρυθμίες όλη τη μέρα σε συνδυασμό με την υψηλή πίεση, προβληματίζει τους γιατρούς. Εξάλλου, δεν θα προχωρήσουν στην επέμβαση, αν πρώτα δεν ρυθμιστούν οι αρρυθμίες.

Στο πλευρό του Βοσκόπουλου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος τον επισκέφθηκε το βράδυ στο σπίτι του, αλλά κι ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον συνόδεψε στο νοσοκομείο. Η Άντζελα Γκερέκου πήγε στο νοσοκομείο το πρωί, αφού ο τραγουδιστής δεν ήθελε να τον συνοδέψει το βράδυ, αλλά να μείνει σπίτι με την κόρη τους. Η Γκερέκου μπήκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου, θέλοντας να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν μαζευτεί στην κεντρική είσοδο.