Τσαλίκης: Ώρες αγωνίας έξω από το χειρουργείο!

16.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ώρες αγωνίας πέρασε ο Γιώργος Τσαλίκης την Τρίτη καθώς ο κολλητός του υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Ο αοιδός ήταν έξω από το χειρουργείο του Λαϊκού νοσοκομείου, με την αγωνία του για την έκβαση της μεταμόσχευσης

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Γιώργος Τσαλίκης την Τρίτη καθώς ο κολλητός του υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Ο αοιδός ήταν έξω από το χειρουργείο του Λαϊκού νοσοκομείου, με την αγωνία του για την έκβαση της μεταμόσχευσης να έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Μιλάμε για τέτοιο άγχος και αγωνία, που ζήτησε τη συμπαράσταση των φίλων του μέσω Twitter.

Ο Τσαλίκης έχουμε καταλάβει ότι ένα κόλλημα με το Twitter το έχει και δεν περνάει μέρα που να μην ανεβάσει κάτι. Ο, τι του συμβαίνει, φροντίζει να το μοιράζεται με τους φίλους του. «Στείλτε σας παρακαλώ τη θετική σας σκέψη στον φίλο μου Γιώργο που αυτή τη στιγμή κάνει μεταμόσχευση νεφρού στο Λαϊκό» έγραψε και διάφοροι φίλοι (μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Ζαρίφη) ανταποκρίθηκαν με ευχές.

Λίγο αργότερα ο αοιδός ανέβασε φωτογραφία από το χειρουργείο, ενώ όταν όλα τελείωσαν και πήγαν καλά, δεν παρέλειψε να κάνει την απαραίτητη ενημέρωση πάλι στο Twitter. Σα να λέμε ιατρικό ανακοινωθέν στα χρόνια της τεχνολογίας! Τέλος πάντων, ο φίλος του είναι καλά, αναρρώνει και ο Τσαλίκης είναι πλέον ανακουφισμένος που τελείωσε και αυτή η δύσκολη στιγμή.