Ρέμος - Ρουβάς μαζί τον επόμενο χειμώνα;

16.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η κρίση θέλει καλοπέραση, αλλά επειδή no money, no fun και το να παίρνουμε σβάρνα τις πίστες είναι πλέον... πολυτέλεια, είναι προτιμότερο οι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Φέτος, έγινε με την Άννα Βίσση και τον Sakis Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα»,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η κρίση θέλει καλοπέραση, αλλά επειδή no money, no fun και το να παίρνουμε σβάρνα τις πίστες είναι πλέον... πολυτέλεια, είναι προτιμότερο οι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Φέτος, έγινε με την Άννα Βίσση και τον Sakis Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα», αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου στο «Διογένης». Και είναι από τα σχήματα που φέτος «έσκισαν».

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Γιάννης Παπαθεοχάρης είδε την επιτυχία που είχαν οι επιλογές του κι αποφάσισε του χρόνου να τολμήσει ανάλογα. Και πρόσεξε, αγαπημένε μου, τι έκπληξη ετοιμάζει στη νυχτερινή Αθήνα. Αντώνης Ρέμος και Sakis Ρουβάς ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Σίγουρο δεν είναι ακόμη (μέχρι τον επόμενο χειμώνα, πολλά μπορούν να συμβούν), αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δύο φίλοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια.

Μάλιστα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, Ρουβάς και Ρέμος θα επισφραγίσουν τη συνεργασία τους με ένα ντουέτο και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν δισκογραφικά. Επί πίστας έχουν συνεργαστεί ξανά το 2000 στον Διογένης, ενώ έκτοτε ήθελαν να το επαναλάβουν, αλλά δυστυχώς για εμάς, κάτι γινόταν και τα σχέδια «ναυαγούσαν». Ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο και τώρα, γιατί άπαξ και του χρόνου είναι together Ρέμος – Ρουβάς, ένα έχω να σου πω... θα γίνει της Τρόικας το πανηγύρι!!!