Γιατί "έφαγε" 15.000€ πρόστιμο η Μοιραράκη;

18.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι κακό είναι αυτό που βρήκε τη βασίλισσα των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη πάνω που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της αγκαζέ με τον αγαπημένο της από τα Παρίσια;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι κακό είναι αυτό που βρήκε τη βασίλισσα των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη πάνω που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της αγκαζέ με τον αγαπημένο της από τα Παρίσια; Σου λέει τη γλωσσόφαγαν την μπορδοροδοκόκκινη θεά των χαλιών και μια ωραία πρωία το EXTRA CHANNEL εισέπραξε ένα ωραιότατο πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη αφού σε κλήρωση που γινόταν με γραμμή υψηλή χρέωσης -και που η πωλήτρια επιβεβαίωνε τους τηλεθεατές ότι όσοι πάρουν τηλέφωνο θα κερδίσουν- ήταν μεγάλο ψέμα. Το αστείο ήταν βέβαια ότι η ανάγνωση της απόφασης για το πρόστιμο είχε μεγάλη πλάκα, αφού ο άνθρωπος του ΕΣΡ παρουσίασε τη δημοπρασία λέξη-λέξη.

Είδες Σωτήρη μου, το έφαγαν το κορίτσι αφού λίγες μέρες πριν το κορίτσι βρέθηκε μετά του συζύγου του στην πόλη του φωτός για ένα ξεχωριστό γκαλά υπό την αιγίδα του Γάλλου προέδρου Σαρκοζί που έγινε στο παλάτι των Βερσαλλιών. Αχ σκέψου ηδονή η Μοιραράκη που έλαμπε μέσα στη φούξια τουαλέτα της Σωτήρη μου που πάταγε το ποδαράκι της σε τέτοιο χαλί εκεί στο γκαλά, που σιγά μη σκεφτεί τα 15.000 €!

Ελένη Αναστασάκη