Ποιος θέλει να δείρει την Μανωλίδου;

21.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τα πρόσωπα εκείνα πού ή θα τα συμπαθήσεις/αγαπήσεις ή που θα τα αντιπαθήσεις/μισήσεις. Μέση κατάσταση για την περίπτωση της δεν υπάρχει, διότι η Μανωλίδου σε καμία περίπτωση δεν περνάει αδιάφορη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τα πρόσωπα εκείνα πού ή θα τα συμπαθήσεις/αγαπήσεις ή που θα τα αντιπαθήσεις/μισήσεις. Μέση κατάσταση για την περίπτωση της δεν υπάρχει, διότι η Μανωλίδου σε καμία περίπτωση δεν περνάει αδιάφορη. Από τότε, δε, που μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή και σα σίφουνας τα «σαρώνει» όλα, οι περισσότεροι δεν την έχουν πάρει με καλό μάτι και δεν έχουν πρόβλημα να της σούρουν τα εξ αμάξης.

Δύο χρόνια μετράει στην τηλεοπτική μας ζωή η «μπουμπούκα»; Ε, έχουμε ακούσει για εκείνη τα πάντα. Ειδικά, από εκείνους που δεν την χωνεύουν με τίποτε. Ωστόσο, ο πιο σκληροπυρηνικός αντί-φαν της Ευγενίας μάς ήρθε από αλλού. Ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου ήταν καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την Μανωλίδου.

Βλέπεις, η «μπουμπούκα» πέρυσι ήτο χορεύτρια στο Dancing with the stars και ως χορογράφος που είναι ο Παπάζογλου την έκρινε. Χορευτικά είχε να πει τα καλύτερα για εκείνη αφού του άρεσε πολύ η κίνηση της. Ως προς την τηλεοπτική της παρουσία, όμως, η άποψη του δεν είναι το ίδιο θετική (καλώς ήρθες στο κλαμπ). Θα έλεγα πως είναι η χειρότερη, αφού ο γνωστός χορογράφος τόνισε ότι αν του δινόταν η ευκαιρία, ευχαρίστως θα την... έδερνε! Χμ. Να το ακούσει αυτό ο Άδωνις και θα του δείξει, που θέλει να δείρει την «μπουμπούκα» του.