Θεοχάρης Ιωαννίδης: Έπαιξε ξύλο σε κλαμπ!

22.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μην τον βλέπεις έτσι καλό και γλυκό τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Είναι να μην τα πάρει το αγόρι και αγριέψει το μάτι του. Άπαξ και τον εξοργίσει κάποιος, δεν το έχει σε τίποτε να παίξει ακόμη και ξύλο. Σκιάχτηκες; Κι εγώ. Και όσοι βρέθηκαν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μην τον βλέπεις έτσι καλό και γλυκό τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Είναι να μην τα πάρει το αγόρι και αγριέψει το μάτι του. Άπαξ και τον εξοργίσει κάποιος, δεν το έχει σε τίποτε να παίξει ακόμη και ξύλο. Σκιάχτηκες; Κι εγώ. Και όσοι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε γνωστό κλαμπ, όπου ο Θεοχάρης πιάστηκε στα χέρια με άνθρωπο του μαγαζιού.

Μπουνιές, κλοτσιές και ξανάστροφες έριξε ο Ιωαννίδης. Και η Αθηναϊς Νέγκα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και κάτι μοντέλα που ήταν στον καναπέ τους, έμειναν με το στόμα ανοιχτό ανήμποροί να αντιδράσουν στον έξαλλο Θεοχάρη, που είχε κάνει τόπι στο ξύλο, τον έρμο τον άνδρα ασφαλείας.

Και μετά από αυτό, ξυπνάμε και τα δυο μας. Γιατί, ο Θεοχάρης έχει την... ηρεμία του Βούδα και αυτή δεν του την ταράζει κανείς. Όσο για το ξύλο που έπαιξε; Αυτό ήταν fake κι έγινε για τις ανάγκες του νέου του βίντεο κλιπ. Γιατί αγαπημένε μου, μπορεί να «έκοψαν» το αγόρι από τον Γιουροβίζιον, όμως, αυτός είναι αποφασισμένος να κάνει καριέρα στο τραγούδι και μιας που είχε έτοιμο το «I am flying», είπε να το σπρώξει στην αγορά.

Μάλιστα, οι συνεργάτες του, δηλαδή ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζουν να του κάνουν μεγαλοπρεπέστατη προώθηση και από το βίντεο κλιπ μόνο, το καταλαβαίνεις. Νέγκα, Πανταζόπουλος και Χριστόπουλος είναι οι γκεστ σταρ στο κλιπ, ενώ την παραγωγή την έχει αναλάβει ο Ευγένιος Κατραβάς. Το άλλο; Σύμφωνα με την Espresso, γνωστός επιχειρηματίας θα δανείσει το lear jet του για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ. Εμ πως. Μόνο ο Sakis Ρουβάς πετούσε κάποτε παλιά με ελικόπτερα; Και ο Ιωαννίδης είναι για τέτοια μεγαλεία.