Τι κάνει η Μπεκατώρου και είναι ο θηλυκός... Μπέντζαμιν Μπάτον;

21.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και είναι αλήθεια ότι η γνωστή παρουσιάστρια ήτο πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Αν και πρωί, το Μαράκι έλαμπε, ήτο φρέσκο και ομορφότατο. Κοριτσόπουλο ετών 20!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και είναι αλήθεια ότι η γνωστή παρουσιάστρια ήτο πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Αν και πρωί, το Μαράκι έλαμπε, ήτο φρέσκο και ομορφότατο. Κοριτσόπουλο ετών 20! Αφού την έβλεπες και αναρωτιόσουν αν η Μπεκατώρου είναι ο θηλυκός... Μπέντζαμιν Μπάτον!!!

Την εμφάνιση της είδαν και στην «Πρωινή Μελέτη» και το πρωί της Δευτέρας είχαν ολόκληρη ανάλυση για την περίπτωση της. Τι κάνει η Μπεκατώρου και δείχνει πιο νέα από ποτέ; Το νερό της νιότης σίγουρα δεν το πίνει, οπότε η λογική λέει... botox! Και στην «Πρωινή Μελέτη» την ίδια άποψη είχαν, αλλά στο τέλος κότσαραν κι ένα ερωτηματικό, έτσι για το μυστήριο.

Ευτυχώς, για τον τηλεθεατή (που άλλο άγχος δεν έχει, πέραν της ομορφιάς της Μπεκατώρου) το «μυστήριο» λύθηκε λίγες ώρες αργότερα. Η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό mou», όπου παραδέχτηκε στην Φαίη Σκορδά ότι κάνει botox. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κάνει τα τελευταία χρόνια, κάθε χρόνο. Απλά, φέτος δείχνει καλύτερα.

Όσο για την... Μπέντζαμιν Μπάτον εμφάνιση στο «Μες στην καλή χαρά» και η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει πως βγήκε κοριτσόπουλο (όχι ότι την έχουν πάρει τα χρόνια). Απλά, απέδωσε τη λαμπερή εμφάνιση στα... φώτα! Αν είναι έτσι, να πάρουμε τον φωτιστή της εκπομπής και σαν τα σιαμαία να κυκλοφορούμε παντού μαζί του. Τέτοιο ταλέντο, γιατί να μην τον εκμεταλλευτούμε;