Πετρετζίκης: δεν του φτάνουν να πληρώσει το ενοίκιο

25.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Θύμα της οικονομικής κρίσης δηλώνει και ο πρώτος Master Chef Άκης Πετρετζίκης που όπως εξομολογείται στο περιοδικό People, έχει 150 ευρώ και το ενοίκιο του είναι 500!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Θύμα της οικονομικής κρίσης δηλώνει και ο πρώτος Master Chef Άκης Πετρετζίκης που όπως εξομολογείται στο περιοδικό People, έχει 150 ευρώ και το ενοίκιο του είναι 500!

"Δεν έχω λεφτά για να πάρω αμάξι, δεν έχω τα πολλά που μπορεί να νομίζουν ότι έχει όποιος βγαίνει στην τηλεόραση, ότι δηλαδή γίνεται αυτόματα πλούσιο", λέει ο Master Chef Άκης και εμένα μου σπαράζει η καρδιά.

Δηλαδή η τηλεόραση σε κάνει απένταρο μήπως; Ή μήπως σου ρουφάει τα...ευρώ; Πολλά τα βασανιστικά ερωτήματα Σωτήρη μου..."Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση στη ζωή μου", λέει ο Άκης.

Καλά και μετά τη νίκη στο παιχνίδι και πάλι τίποτα δεν έγινε;Θέλει να δει μαι άσπρη μέρα το παιδί και δε μπορεί. Για να έχουμε καλό ερώτημα όμως τι το ήθελε το νέο σπιτάκι στην Αγία Παρασκευή αφού δεν του βγαίνει να το πληρώσει;"Θα βρω τρόπο να πληρώσω το νοίκι, πάντα γίνεται κάτι και έχω έσοδα. Είμαι από τους τυχερούς γιατί πάντα στη ζωή μου κάτι συνέβαινε και ποτέ δεν έμενα εκτεθειμένος" Τι λες βρε παιδί μου, πες μας και εμάς τη μαγική φόρμουλα να το εφαρμόσουμε όποτε ξεμένουμε! Άραγε τα λεφτά που κέρδισε απο το παιχνίδι έγιναν ήδη καπνός; Η απάντηση είναι όχι , δεν είναι τόσο ανοιχτοχέρης απλά το παιδί θα τα πάρει του χρόνου το Δεκέμβρη και μέχρι τότε τα έξοδα τρέχουν.

Εμείς ελπίζουμε να τα βγάλει πέρα, τουλάχιστον ξέρει να μαγειρεύει και δε χρειάζεται να τρέχει σε εστιατόρια και να χαλάει τσάμπα τα ευρώ του!

Ελένη Αναστασάκη