Ο θρήσκος Οικονομόπουλος τα λέει με τον Θεό

28.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα περίμενα να τα ακούσω σε αυτή τη ζωή αλλά ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει με το Θεό δεν το περίμενα!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όλα περίμενα να τα ακούσω σε αυτή τη ζωή αλλά ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει με το Θεό δεν το περίμενα! Ο Νίκος που λες άνοιξε την καρδούλα του και μίλησε για όλα και στην εκπομπή Επτά της Μαρίας Σταματέρη αποκαλύπτοντας πολλά πράγμα που ως τώρα μου ήταν παντελώς άγνωστα για εκείνον.

Που λες ο Νίκος έχει βαθιά πίστη στον Θεό και τα λέει μαζί του που και που: "Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και έχω στο καμαρίνι μου πάρα πολλές εικόνες. Αυτές τις εικόνες δηλαδή, δεν τις έχω για ντεκόρ. Μπορεί να ακουστεί παράλογο αλλά εγώ μιλάω με τον Θεό. Νιώθω δηλαδή ότι του μιλάω".

Δηλαδή Σωτήρη μου για να καταλάβω, πιάνουν ψιλή κουβεντούλα τα παιδιά, του λέει ο Νίκος ποιο τραγούδι σκέφτεται να ηχογραφήσει και ο Θεούλης του λέει τη γνώμη του αν νομίζει ότι θα κάνει επιτυχία και τέτοια. Μεγάλο πράγμα να είσαι κοντά με το Θεό και να τα βρίσκετε. Σου λέει παιδί μου, αν δεν κάνει το σταυρό του το παιδί δεν τολμάει να βγει να τραγουδήσει! Εξάλλου ξέρει πως ότι θέλει μπορεί να το εκμυστηρευτεί στο Θεό και να πάρει τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει. Ακόμη και η φάση της κατάθλιψης που φαίνεται να περνάνε όλοι γύρω δε δείχνει να τον αγγίζει:" Ο περισσότερος κόσμος έχει κατάθλιψη. Δεν είναι κάτι φοβερό για εμένα γιατί, επειδή έχω περάσει το βίωμα του διαζυγίου των δικών μου, είμαι πολύ κυκλοθυμικός. Είμαι χαρούμενος και μετά από ένα λεπτό είμαι δυστυχισμένος". Κατάλαβε, Σωτήρη μου; Σου λέει το παιδί έχει συμβιβαστεί με όλο αυτό και τον βοηθάει πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία που έχει με τον Θεό.

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές , ότι δε μπορεί αυτό το παιδί κάτι κάνει και είναι έτσι ευδιάθετο και cool, και τώρα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης και μάθαμε το μυστικό!

Ελένη Αναστασάκη