Φουστάνος: "στόλισε" κανονικά τη Θεοδωρίδου!

28.02.2011
Ο Αντρέας Φουστάνος σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τα σχέδια του για να κάνει οικογένεια, αλλά και για τους μεγάλους έρωτες της ζωής του!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ο Αντρέας Φουστάνος σε συνέντευξη του στο "Πρώτο Θέμα" μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τα σχέδια του για να κάνει οικογένεια, αλλά και για τους μεγάλους έρωτες της ζωής του!

"Δεν θέλω να υπερηφανευτώ αλλά πολλές φορές δίπλα μου οι μικρότερες κουράζονται πολύ περισσότερο από εμένα" , δήλωσε ο Αντρέας και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μήπως το έχει ελαφρώς καβαλήσει το καλάμι ο Φουστάνος ή μήπως απλά το να κατακτήσουν την καρδιά του είναι αγώνας δρόμου και εκείνες κουράζονται πολύ εύκολα; Όπως και να έχει ολόκληρος πλαστικός είναι ο άνθρωπος μπορεί να εξαλείψει τα σημάδια κούρασης με μια κίνηση!

"Είμαι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να ερωτευτεί ακόμη και το πιο λαϊκό κορίτσι. Μια κομμώτρια, μια κοπέλα που δουλεύει σε πάγκο της λαϊκής. Ποτέ μου δεν υπήρξα υποχείριο του χρήματος, του show off και του δήθεν. Αυτά είναι ψωνίστικα πράγματα", είπε ο πλαστικός χειρουργός και μου θύμισε πολύ pretty woman! Επομένως οι ελεύθερες ανεξαρτήτου ειδικότητος δεν έχουν παρά να τρέξουν στο γραφείο του Φουστάνου για καμιά επεμβασούλα και ποιος ξέρει μπορεί να βγουν με βέρα στο δεξί!


"Κάποτε παντρεύτηκα κάποια που τραγουδούσε στα μπουζούκια. Και όταν την παντρεύτηκα δεν ήταν ακόμη πρώτο όνομα. Πολλοί τότε με κατηγόρησαν. Εγώ τους αγνόησα" , μα για ποια να χτυπάει η καμπάνα; Και συνεχίζει ο ιατρός που μπροστά στον έρωτα του δεν λογαριάζει κανέναν: "Επέλεξα τη Νατάσα και έκανα μαζί της και παιδί-κι ας ανήκαμε σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους". Και κάπως έτσι έρχονται οι δύο κόσμοι εις σάρκα μία, απλά κάποιες φορές το γλυκό δεν πετυχαίνει όσο και να προσπαθείς!

Ελένη Αναστασάκη