Η απάντηση της Βανδή στην κόντρα με την Ελένη

02.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σάλος ξέσπασε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπως σου έγραψα και χθες. Για να σου θυμίσω ο λόγος ήταν ότι η Δέσποινα Βανδή τα είχε πει λίγο περίεργα για όσες "χρησιμοποιούν" την εγκυμοσύνη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σάλος ξέσπασε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπως σου έγραψα και χθες. Για να σου θυμίσω ο λόγος ήταν ότι η Δέσποινα Βανδή τα είχε πει λίγο περίεργα για όσες "χρησιμοποιούν" την εγκυμοσύνη τους για να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης μιλώντας για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού και εγκυμοσύνης και η Μενεγάκη τα "πήρε" λιγάκι στο κρανίο.

Μέσω της Κατερίνας Καραβάτου και της εκπομπής "Κους Κους" η Δέσποινα Βανδή θέλησε λοιπόν να λύσει την παρεξήγηση λέγοντας: "Δεν είχε καμία πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο" είπε η Καραβάτου μεταφέροντας τα λεγόμενα της Βανδή και συνεχίζει λέγοντας πως αυτό που ήθελε να πει η Βανδή είναι ότι μια τραγουδίστρια πρέπει να διατηρεί το κορμί της σε μια κατάσταση συγκεκριμένη αν και εφόσον είναι και showoman, αντίθετα μεμια παρουσιάστρια που μπορεί να κάνει την εκπομπή της μέχρι και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και έτσι το τηλεοπτικό κοινό να "συμπάσχει" και να ταυτίζεται -όσο γίνεται- με την κατάσταση της. Και συνέχισε η Καραβάτου που έβαλε όλο της το πάθος για να μεταφέρει την άποψη της Βανδή: "Μια άλλη γυναίκα, που κάνει οποιαδήποτε δουλειά -ας πούμε σε ένα γραφείο-, έχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με τις θυσίες που πρέπει να κάνεις και τη φυσική κατάσταση που πρέπει να έχεις, όταν τραγουδάς πάνω στην πίστα". Γιατί χρυσή μου ξέρεις σε τι φυσική κατάσταση πρέπει να είσαι τη σήμερον για να βρεις μια δουλειά σε ένα γραφείο; Από κόσκινο σε περνάνε λόγω κρίσης!

Ελένη Αναστασάκη