Η Κοκκίνου βολτάρει με το 22χρονο αγόρι της

03.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Έλλη Κοκκίνου είναι καπαρωμένη πλέον και με αποδείξεις. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "Hello" τη συνέλαβε να βολτάρει αγκαλίτσα με το 22χρονο αγόρι της το περασμένο Σ/Κ στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Έλλη Κοκκίνου είναι καπαρωμένη πλέον και με αποδείξεις. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "Hello" τη συνέλαβε να βολτάρει αγκαλίτσα με το 22χρονο αγόρι της το περασμένο Σ/Κ στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Και σου λέει, τα πιτσουνάκια όλο αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν. Μάλιστα, άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως το ειδύλλιο γερά κρατά από το καλοκαιράκι όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε και από τότε είναι πλέον αχώριστοι.

Και για όλους εκείνους που κολλάνε στην μεγάλη διαφορά ηλικίας του ζεύγους (στα 40 η Έλλη, μόλις 22 ο αγαπημένος της Γιώργος Μπόγρης), η τραγουδίστρια έδωσε την καλύτερη απάντηση στην πρεμιέρα που έκανε σε γνωστή αθηναϊκή πίστα στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

Εκεί, η Κοκκίνου έκοψε την αναπνοή κυρίως των ανδρών θαμώνων όταν εμφανίστηκε με μαύρο κορμάκι και τραγουδούσε με σκέρτσο και νάζι το νέο της σουξέ, δια χειρός Φοίβου "Ερωτεύτηκα"!

Άκου και το νέο της τραγούδι να καταλάβεις για τι έρωτα μιλάμε:

Κατερίνα Π.