Η Σιντορέλα κυκλοφορεί με λεωφορείο, όχι ταξί!

04.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα είδα και τα άκουσα όλα με τις δηλώσεις της 17χρονης "Next top model”"Σιντορέλα! Σου λέει το κορίτσι ακόμη και μετά τη νίκη της εξακολουθεί να είναι απλό όπως και πριν αφού άνοιξε την καρδούλα της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τα είπε όλα!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τα είδα και τα άκουσα όλα με τις δηλώσεις της 17χρονης "Next top model”"Σιντορέλα! Σου λέει το κορίτσι ακόμη και μετά τη νίκη της εξακολουθεί να είναι απλό όπως και πριν αφού άνοιξε την καρδούλα της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τα είπε όλα!

"Επειδή κέρδισα στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παίρνω συνεχώς ταξί; Χαίρομαι με αυτό που μου συμβαίνει, αλλά δεν βρίσκω λόγο να τραπώ να μπω σε λεωφορείο. Η ζωή μου συνεχίζεται κανονικά. Άλλο μοντέλο, άλλο ψώνιο", λέει η 17χρονη Σιντορέλα και με βάζει σε σκέψεις. Το ένα δεν προϋποθέτει έστω και λίγο το άλλο;

Είδες Σωτήρη μου, για τι κορίτσι μιλάμε, εδώ σου λέει και όρθια θα κάτσει και στο στριμωξίδι θα πει ναι και όλα. Δε σημαίνει ότι επειδή κέρδισε στο διαγωνισμό ότι πρέπει να την ψωνίσει και να τρέχει με τους σοφέρ από εδώ και από εκεί.

Εξάλλου το κορίτσι έμεινε στην ίδια τάξη από απουσίες για χάρη του ριάλιτι ενώ όπως φαίνεται δεν έχει χρόνο ούτε για φλερτ: "Είμαι 17 χρόνων πότε να προλάβω να γνωρίσω άνδρες; Έχω πει μερικά όχι, αλλά τίποτα σοβαρό",λέει η κουκλίτσα.

Η ίδια μιλάει για τη νίκη της αλλά και τι ήταν αυτό που της χάρισε την πολυσυζητημένη νίκη στο παιχνίδι: "Πιστεύω πως εκεί έκανα το «κλικ» στους κριτές. Στην τρίτη μου εμφάνιση στην πασαρέλα βγήκα με τα 25ποντα να είναι 2 νούμερα μικρότερα από αυτό που φοράω. Μπορεί και να είχα σπάσει το πόδι μου". Σωτήρη μου τι να σου πω, για τέτοιο λούκι σου μιλάω το κορίτσι. Αντε μετά με το σπασμένο πόδι από την πασαρέλα να τρέχει να προλάβει το λεωφορείο! Απαπα ούτε στον χειρότερο μου εχθρό!

Ελένη Αναστασάκη