Οι "Χατζηπούλια" μιλούν για τον έρωτα τους ΞΑΝΑ!

04.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια σημειώσατε Χ. Τα δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια έχουν γίνει το θέμα των ημερών αφού όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν για τον head over heels έρωτα τους.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια σημειώσατε Χ. Τα δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια έχουν γίνει το θέμα των ημερών αφού όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν για τον head over heels έρωτα τους. Και ενώ ο Μιχάλης ανοίγει την καρδούλα του στο περιοδικό Esquire η Ζέτα μιλάει στο In style και το στοματάκι της στάζει μέλι.

"Το εργενιλίκι δεν μου είχε τελειώσει και εάν δεν γνώριζα την Ζέτα, θα το συνέχιζα. Τελικά όμως ένας άνθρωπος, μπορεί να σου αποδείξει ότι αυτά που σκέφτεσαι είναι πλασματικά. Στην σχέση μαζί της βρήκα άλλα καλά που άξιζαν να αλλάξω την ζωή μου. Τώρα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά", δήλωσε ο Μιχάλης για το κορίτσι του που σου λέει το κοιτάζει στα μάτια και αλληθωρίζει από τον έρωτα.

Η δήλωση όμως αυτή που προκάλεσε σάλο είναι η παρακάτω: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής μου και μακάρι να είναι. Έχω χορτάσει και δεν έχω απωθημένα. Κατά κάποιο τρόπο ενσαρκώνει και το πρότυπο που έχω εγώ από την δική μου οικογένεια. Κάπως έτσι πρέπει να λειτούργησε υποσυνείδητα και καθοριστικά. Είναι μια τέτοια γυναίκα και χαίρομαι που είναι έτσι. Δεδομένου ότι είναι επώνυμο πρόσωπο, δύσκολα συναντάς τέτοιου είδους ανθρώπους που πέρα από την ιδιότητά τους έχουν σημείο αναφοράς την οικογένεια. Αυτό είναι απαραίτητο για μια σχέση τέτοιας συνθήκης". Κατάλαβες Σωτήρη μου; Δεν έχει πρόβλημα να είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής του( εμ τι άλλο θα μπορούσε να είναι δηλαδή; Άντρας; Έλα Παναγία μου).

Το Ζετάκι που λες που όλο και κάποιος της τα σφύριξε τα λεγόμενα του Μιχαλιού της, έσπευσε και εκείνη να πει λίγα λόγια για το φλέγον θέμα της σχέσης της που τόσο έχει βασανίσει το λαό μέσα από το περιοδικό Instyle: "Δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό για πάντα βέβαια, αλλά ήθελα το χρόνο μου. Από τη στιγμή που έχω αρχίσει και ζω κανονικά τη σχέση μου και τη ζωή μου –γιατί παλιότερα τη ζούσα στο σπίτι– αισθάνομαι ότι έπρεπε κάποια στιγμή να βγει και προς τα έξω. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει, αλλά τώρα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και πάλι. Ωραία, είμαστε μαζί, όλα καλά, ευχαριστούμε πολύ". Παρακαλούμε χρυσή μου δεν κάνει τίποτα, ένα δημόσιο φιλάκι με τον Μιχάλη και καθάρισες.

Άραγε Σωτήρη μου, αναρωτιέσαι πώς μπορεί να ήταν η ζωή του Μιχάλη πριν τη γνωριμία-σταθμό με τη Ζέτα; Ο ίδιος μιλάει για τα δύσκολα προ-Ζέτας χρόνια όταν επισκέφθηκε το τελευταίο του σπίτι:"Σε αυτό το σπίτι έχω ζήσει μερόνυχτα αϋπνίας, να ξεκινάμε ένα πάρτι την Δευτέρα και να τελειώνει Τετάρτη, Πέμπτη. Να μπαινοβγαίνει εδώ μέσα κόσμος, μετά άλλες παρέες, φίλοι φίλων, η σύσταση του κόσμου δεν έμεινε ποτέ σταθερή. Αυτό ήταν ένα εργένικο σπίτι. Ήμουν όπου ήθελα σε πέντε λεπτά, στο Tribeca, στο Central, στο Kiku και πάντα καταλήγαμε εδώ. Ήταν μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου αυτή με τα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και πρέπει να κράτησε τέσσερα πέντε έντονα χρόνια". Πρέπει; Δηλαδή δεν είναι σίγουρος;

Θα με τρελάνει ο Χατζηγιάννης Σωτήρή μου όσο και να θέλω να τον συμπονέσω για το λούκι το οποίο πέρναγ τότε. Άκου να αρχίζει το πάρτι Δευτέρα και να τελειώνει Τετάρτη, Πέμπτη…και δεν είχε και ένα γυναικείο χέρι να το καθαρίσει… Τώρα όμως η Ζέτα ήρθε σαν ηλιαχτίδα στη ζωή του την άλλαξε για πάντα. Έτσι και ο Χατζηγιάννης με το Ζετάκι του, σαν άλλοι Μπραντζελίνα, σαν άλλοι Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ έσμιξαν και ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Μπράβο τα παιδιά, να ζήσουν και εγώ κουμπάρα!

Ελένη Αναστασάκη